Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 

Picnic cinematografic cu filme scurte

ShortsUP aduce scurtmetrajele pe iarba, la Gradina Botanica din Bucuresti

 

    In plina vara, scurtmetrajele lumii parasesc salile de cinema si spatiile conventionale de proiectie pentru a se instala comod sub cerul liber. Sambata, pe 13 iulie, de la ora 20:00, Gradina Botanica din Bucuresti devine o insula de evadare urbana in care filmele scurte dau tonul atmosferei de vacanta.

    Marele Picnic e un eveniment-retrospectiva cu scurtmetrajele care au strans cele mai multe aplauze din partea publicului ShortsUP in ultimii patru ani. Cinefilii le vor savura intinsi pe iarba, la racoare, intr-un colt ferit de aglomeratia Bucurestiului. Va fi un adevarat picnic urban cu tururi ghidate pe aleile gradinii, jocuri in aer liber si gustari fresh ”de iarba verde”.

     Filmele din program sunt comedii lejere, romance-uri idilice si fantezii cu dor de duca ce vor prinde viata pe un ecran gonflabil, dupa apus de soare.
    Animatia Pe Muchia Destinului (r. Verena Fels, Germania, 2010) vine la Marele Picnic dupa ce a starnit hohote de ras la Weekendul Comediei Scurte, cu o poveste despre sacrificiile facute in numele prieteniei.
    Comedia franceza Paul Rondin est... Paul Rondin (r. Frederick Vin, Franta, 2008) are in prim plan un erou ce porneste in cautarea jumatatii dar se impotmoleste intr-un obstacol major: nu-si poate ascunde defectul profesional care-l face total diferit de ceilalti.
    Dragoste la prima vedere (r. Michael Davies, Marea Britanie, 2010)  e un scurtmetraj amuzant despre fluturi in stomac si sentimentele traite o data in viata care a prins din zbor premiul publicului la Aspen Shortsfest si premiul juriului la Raindance Film Festival.

Sponsori / Parteneri