Simulator zbor B737-800 NewGen.L-V:17:21  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Vrei să fii pilot la manşa unui B737-800 New Generation de 62000 kg, sa iti depasesti frica de zbor, să admiri şi să experimentezi o decolare/aterizare pe un aeroport de pe o plajă însorită sau între munţi înzăpeziți? Vrei să simţi adrenalină unui caz special (cedare de motor/incendiu/furtună )?


Fie că visul tău este să devii pilot, ești pasionat de zbor, sau vrei să îți depășești frica de avion, experința într-un simulator de zbor este 100% autentică.


Te așteaptă un cockpit scara 1:1 de Boeing 737-800 New Generation (una dintre aeronavele cele mai des întâlnite pe zborurile europene – face parte din flotele TAROM, Ryanair, Blue Air, etc). Simulatorul respectă în fiecare detaliu arhitectura avionului și veți regăsi absolut toate butoanele, butonașele, indicatoarele, luminițele. Practic este un avion care zboară, dar nu se ridică de la sol. Este exact simulatorul la care sunt trimiși piloții comerciali, o dată la 6 luni, pentru a fi testați.


In prima ora a experientei va avea loc briefingul, in care veti discuta orice curiozitate legata de aviatie, se va explica panoul de bord, se introduc datele aeroportului de destinatie, conditiile meteo, se calculeaza cantitatea de kerosen necesara zborului. In urmatoarele doua ore vei fi la mansa avionului, alături de Alex sau Andrei, piloți cu foarte multe ore de zbor la activ – care au zburat inclusiv pentru compania națională – și experimentezi toate etapele unui zbor, dar și problemele care pot să apară la 10 mii de metri altitudine (incendiu la un motor, cedare a unui motor, furtună, etc).


Ai la dispoziție mai multe rute Cluj-Napoca – București, București – Viena, Viena - Innsbruck, iar priveliștile sunt 100% exacte, purtându-te printre nori și munți. După ce vei alege ruta va începe pregătirea de decolare. Aceasta presupune setarea parametrilor de zbor, pornirea motoarelor, apoi verificarea finală cu double check (din partea ambilor piloți), cererea permisiunii de decolare și decolarea în sine. Aeroporturile sunt reproduse până la cel mai mic detaliu (se vad inclusiv panourile publicitare), dar și ruta străbătută. Vei vedea exact ce vede și un pasager sau un pilot pe o cursă reală.


Avionul se duce la altitudinea dorită, se activeaza pilotul automat, apoi se pot experimenta situații exceptionale apărute în timpul zborului. Urmează pregătirea de coborâre și coborarea, cu respectarea ad litteram a tuturor procedurilor. Apoi aterizarea și taxi-ul către poziția finală de parcare. Experiența este senzațională, mai ales că vei auzi toate zgomotele pe care le face o aeronava în diferite momente ale zborului. Și vei întelege cu această ocazie ce reprezintă sunetele pe care le auzi ca pasager, în cabină.


Experința este una plină de adrenalină, pe care își vei dori să o retrăiești! • O ora de briefing si doua ore de zbor pe simulatorul B 737NG.

 • Pregătire pentru decolare

 • Zbor pe o rută aleasă de tine

 • Probleme apărute la bord-ul aeronavei (incendiu la motor, furtună)

 • Pregatire pentru coborâre

 • Locație: București, JetAv

 • Experiență valabilă pentru o persoană

 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).