SIVU  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Muzica alternativa britanica fresh si inteligenta: Sivu in concert la Bucuresti


 


Sivu, pe numele sau real James Page, va sustine joi 16 aprilie 2015 un concert in premiera in Romania, in clubul Colectiv din Bucuresti. Concertul promoveaza albumul de debut al artistului, Something On High, lansat in aceasta toamna si receptionat cu laude atat de publicatiile de profil cat si de publicul de muzica indie si alternativa.


 


Sivu este un tanar solist-compozitor de 26 ani din Cambridge, Marea Britanie al carui nume de scena semnifica numele sau de familie, tradus in limba finlandeza. Sivu interpreteaza un indie-pop sofisticat si captivant, presarat pe alocuri cu tonalitati dark subtile. Artistul este comparat stilistic cu nume ca alt-J, Gotye sau Wild Beasts si este considerat unul dintre cei mai promitatori debutanti din industria muzicala britanica.


 


Artistul a inceput sa lucreze la primele sale compozitii solo in 2011, avand ulterior sansa de a-l intalni pe Charlie Andrew, producatorul cunoscutei trupe alt-J, care i-a definit si perfectionat sunetul caracteristic. Primul single din cariera este Better Man Than He, aparut la inceputul lui 2013, in al carui videoclip, devenit viral, Sivu canta printr-un scanner tomograf. Albumul de debut, Something On High, a fost lansat in octombrie 2014 si este un soundtrack admirabil al perioadei de adaptare intr-un oras nou (Londra), al maturizarii timpurii si, nu in ultimul rand, al procesului anevoios al cunoasterii de sine.  


 


Concertul lui Sivu va avea loc in Bucuresti, joi 16 aprilie 2015, in clubul Colectiv (Str. Tabacarilor nr. 7, Sector 4, fosta fabrica Pionierul). Biletele la concert au pretul promotional de 30 lei pana la 15 februarie 2015, apoi vor putea fi achizitionate la pretul de 40 lei. In seara evenimentului, la intrarea in club, biletele vor costa 50 lei. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim: online la bit.ly/sivu-colectiv si in magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Biletele pot fi comandate si telefonic la nr. 1951.


 


Un eveniment organizat de InterArtist si sustinut de RadioIndieGen.ro, BestMusic.ro, librariile Carturesti, Deezer, getlokal.ro, iconcert.ro, Mixtopia, ROEvents Media si urban.ro.


 


Sivu:


Videoclip ”Better Man Than He”: http://y2u.be/_964dqQxQwY


 


 


InterArtist:


Website: http://www.interartist.ro


Facebook: http://www.facebook.com/Interartist


Twitter: https://twitter.com/InterArtist