socialpedia nou - Bilete

SocialPedia 19 - Lectii din pandemie

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

SocialPedia 19


După o perioadă de pauză de șase luni, în care ne-am reîncărcat bateriile și ne-am adaptat situației provocatoare pe care o traversăm cu toții, SocialPedia revine în forță cu o nouă ediție adaptată noului context, ONLINE.

👉 #SocialPedia este singura conferință de social media lunară din România și este organizată de Sabina Cornovac și Iulia Stanescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul educațional dedicat tuturor pasionaților de social media din România s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. ✅ Te așteptăm pe 22 octombrie 2020, la ora 18:00, live pe ZOOM, pentru o ediție despre Lecții din pandemie, în care discutăm despre provocările pe care le-au avut atât brandurile, cât și oamenii de digital și social media în lunile trecute.

- Cum s-au adaptat brandurile și influencerii la noua situație?

- Ce a adus această schimbare în strategiile de comunicare și, respectiv, de vânzare?

- Care sunt previziunile și planurile de business și comunicare pentru viitor?

- Cum trebuie să aibă grijă de sănătatea lor mentală specialiștii în digital, influencerii?

- Cum ne relaxăm, cum învățam să luăm pauze?

- Cum mai facem diferența dintre viața personală și viața profesională, în condițiile de work from home?

Nicoleta Scarlat, Director de Vânzări Eisberg, va susține o prezentare de tip studiu de caz despre strategia de comunicare a brandului în această perioadă dificilă.

Aluziva continuă apoi cu lecțiile pe care le-a învățat în această pandemie, ca influencer, mamă și om.

Apoi, psihologul Loredana Pecie vorbește pe tema sănătății mentale a specialiștilor din comunicarea online, în cadrul unui workshop aplicat (exerciții de respirație, studii de caz și alte surprize).

✅ În plus, această ediție este și una aniversară. Pe 22 octombrie 2018 a avut loc prima ediție SocialPedia, un eveniment care a reunit până acum peste 3000 de participanți și 37 de speakeri. Sărbătorim alături de voi 2 ani de când am devenit o familie bazată pe comunicare și învățare. De data aceasta, online.

#SPEAKERI 👍 Nicoleta Scarlat, Director de Vânzări Eisberg

Nicoleta Scarlat spune despre ea că este "mama și tatăl salatei în România". Este parte din familia Eisberg de 18 ani și este Manager Vânzări de peste 13 ani. Ea este profesionistul care are grijă de tot ce iese din companie, fie că e vorba despre marfă sau informații. Crede că paza bună trece primejdia rea și vine la SocialPedia 19 pentru a ne povesti cum a trecut compania prin această pandemie și, mai ales, ce lecții a învățat. https://www.eisberg.ro/


👍 Alina Greavu, Content Creator @ Aluziva


Alina Greavu (31 ani) este fost jurnalist și actual creator de conținut axat pe activism social și parenting. Cu studii în comunicare, a început să scrie pe blog la 19 ani și la 20 de ani a avut și primul job în presă. A lucrat la mai multe reviste și televiziuni, urmând ca în 2018 să activeze în zona de online, pe YouTube și Instagram, sub numele ALUZIVA. Având trei copii, vorbește deschis despre experiența de mamă, abordează subiecte tabu și prezintă viață așa cum este, în ciudă presiunii de a arăta numai perfecțiune în social media. Se implică deseori în campanii caritabile, este o portavoce pentru cei care o urmăresc și atinge fără rețineri subiecte grele precum exploatarea la serviciu, depresia, abuzurile sexuale, situația învățământului românesc, comunitatea LGBT etc.


👍 Loredana Pecie, Psiholog & Coach

Loredana Pecie este creatoarea conceptului de PsihoCoaching. Acesta îmbină eficient concepte și tehnici din psihoterapie, hipnoterapie și coaching în funcție de nevoile individuale ale fiecăruia. Are două principii după care își conduce cariera: să împărtășească din experiența ei cu lucrul asupra sănătății mentale și să ne sprijine în călătoria către viața pe care ne-o dorim. Primii pași îi vom face împreună la SocialPedia 19. https://www.loredanapecie.ro/


#PROGRAM

18:00-18:30 - Intrăm live pe ZOOM și socializăm, povestim ce-am mai făcut în ultima perioadă, ne facem încălzirea pentru invitați.

18:30 - 18:50 - Prezentare Nicoleta Scarlat

18:50- 19:10 - Prezentare Aluziva

19:10 - 19:20 - Pauză

19:20 - 19:40 - Workshop Loredana Pecie

19:40 - 20:40 - Muzică și socializare online.

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online și Iulia Stănescu

Powered by KISS FM

Sponsored by Eisberg

Parteneri: Liliac, Vitamin Aqua, Somersby, Granini, Tuborg

Locație: live, pe ZOOM Împreună învățăm să iubim frumos social media 🙂