Socialpedia20 - Bilete

SocialPedia 20 - Content Marketing

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

SocialPedia 20

SocialPedia revine în forță cu o nouă ediție adaptată noului context, ONLINE.

👉 #SocialPedia este singura conferință de social media lunară din România și este organizată de Sabina Cornovac și Iulia Stanescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul educațional dedicat tuturor pasionaților de social media din România s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului.


✅ Te așteptăm pe 24 noiembrie 2020, de la ora 18:00, live pe ZOOM, pentru o ediție despre Content Marketing, în care discutăm despre provocările acestui domeniu, cu specialiști și influenceri. În plus, învățăm să ne gestionăm fricile împreună, inclusiv cele profesionale.

Vom răspunde la aceste întrebări alături de invitații noștri:

● Ce este o strategie de content și cum trebuie să arate ea?

● Ce obiective are o strategie de content și cum să urmărim rezultatele?

● Cum poți implica un creator de conținut în strategia brandului?

● Cum să îți dezvolți propriile proiecte de content, în calitate de influencer?

● Care sunt mecanismele din spatele fricii?

● Cum putem să ne pregătim pentru a lua decizia schimbării?


Laura Mușuroaea, Influencer & Content Creator, vorbește despre implicarea creatorilor de conținut în strategia brandului. Marian Hurducaș, Marketing & Strategy Consultant, ne spune ce este o strategie de content și cum trebuie să arate ea? Ce obiective are o strategie de content și cum să urmărim rezultatele? Medicul psihoterapeut Nadia Gorduza susține o sesiune despre mecanismele din spatele fricii. Cum putem să ne pregătim pentru a lua decizia schimbării? Ariel Constantinof, Content Creator & Storytellers, povestește despre cum să îți dezvolți propriile proiecte de content, în calitate de influencer.


#SPEAKERI

👍 Laura Mușuroaea, Content Creator

Laura este vlogger de lifestyle și tehnologie, antreprenor și mămică de băiat . Cu o experiență de peste 10 ani în vlogging și filmmaking, ne va vorbi despre consecvență, reinventare, adaptare la noile canale social media și creativitate.


👍 Marian Hurducaș, Marketing and Strategy consultant

Marian Hurducaș are peste 15 ani de experiență în comunicare și marketing digital. O parte dintre ei i-a petrecut în media, ca jurnalist radio. A devenit antreprenor și a pus bazele uneia dintre primele și cele mai vizibile agenții de digital și content din Cluj-Napoca, apoi s-a mutat la București unde a luat-o de la capăt din poziția de consultant de comunicare și strategie de marketing. H2H media este noul proiect la care lucrează în prezent, că odată ce ai fost șef de agenție... dezvolți un fel de sindrom Stockholm față de asta.

👍Nadia Gorduza, Medic Psihoterapeut & Business Coach

Singurul medic psihoterapeut din România certificat la nivel internațional în Terapia de Cuplu prin metoda Gottman și în Terapie prin Realitate Virtuală pentru Fobii Specifice, Adicții și Management Anxietate. Reprezentant al Institutul Gottman din Seattle, SUA, cât și al Institutului Virtually Better INC, Atlanta, USA. Trainer în Profiling prin Facereading pentru departamentele de HR și Headhunting. Fondator ID Therapy Bespoke Treatment Center

👍 Ariel Constantinof, Content Creator

Ariel este pe internet de când era adolescent și primul său viral online a fost în 2007 - când a fost exmatriculat din cauza blogului. 13 ani mai tarziu, Ariel încă este pe internet și jonglează cu storytelling, producție video, și rareori chiar și texte pe blog, ca pe vremuri - toate ducând spre un singur numitor comun: plus-valoare, sau altfel zis, "ceva din care să înveți".


#PROGRAM


18:00 - Intrăm live pe ZOOM și socializăm, povestim ce-am mai făcut în ultima perioadă, ne facem încălzirea pentru invitați.

18:30 – Prezentare Laura Mușuroaea, presented by Samsung

19:05 - Prezentare Marian Hurducaș

19:40 - Prezentare Nadia Gorduza

20:15 - Prezentare Ariel Constantinof

20:45 - Socializare

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac Online și Iulia Stănescu

Powered by KISS FM

Sponsored by SAMSUNG

Parteneri: Liliac, Măscuța Veselă, 166blanc, Eisberg

Parteneri Media: Doza de Comunicare, IQAds, MORE Networking, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: live, pe ZOOM (link-ul de acces va fi trimis în ziua evenimentului, pe mail)

Împreună învățăm să iubim frumos social media 🙂