socialpedia23 - Bilete

SocialPedia 23 - TikTok în 2021

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

SocialPedia 23

SocialPedia revine în forță cu o nouă ediție adaptată noului context, ONLINE.

✅ Te așteptăm pe 16 februarie 2021, de la ora 18:00, live pe ZOOM, pentru o ediție despre TikTok, rețeaua socială care se află pe buzele tuturor în acest moment. Abordăm TikTok atât din perspectiva brandului, cât și din perspectiva creatorilor de conținut. Apoi vorbim despre social media dintr-o perspectivă legală și aflăm ce avem voie și ce nu avem voie să facem în online.

Lansată la nivel mondial în 2018, după ce ByteDance a cumpărat Musical.ly, TikTok a reușit să crească de la an la an. A fost cea mai descărcată aplicație a anului trecut și a depășit Instagram ca număr de utilizatori în România. În luna decembrie, TikTok avea 5.364.860 de utilizatori români, 22.36% în categoria 18-24 ani și 26.27% în categoria 25-35 ani. Publicul 13-15 ani înseamna 18%, în timp ce publicul de 15-17 ani reprezenta 3.77%. 13.37% dintre utilizatorii de pe TikTok au peste 35 de ani.

Vom aborda toate aceste subiecte alături de invitații noștri:

● Cum pot integra brandurile TikTok-ul în strategia lor de conținut.

● Ce înseamnă să fii creator de conținut pe TikTok.

● Care sunt previziunile pentru TikTok în următorii ani.

● Cum poți să-ți alegi eficient creatorii de conținut pe care să-i urmărești pe TikTok.

● Cum faci conținut de calitate pe TikTok.

● Ce este legal și ce nu este legal să faci în social media, atât din perspectiva brandurilor, cât și din perspectiva creatorilor de conținut și a utilizatorilor.


#SPEAKERI

👍 Laura Savu este Global Community Manager la TikTok, coordonând șapte țări din Europa Centrală și de Est. Are o carieră în ascensiune ca social media strategist și comunicator, elaborând și implementând proiecte din diferite roluri, în mai multe industrii, atât din partea agenției, cât și din partea clientului. Philip Morris International, Coca Cola Company, Lowe&Partners Bucharest - sunt doar câteva dintre colaborările sale. Cu 9 ani de experiență în planificarea și implementarea strategiilor de social media și Influencer Marketing, Laura locuiește în prezent în Berlin.

👍 Robert Tatoi este video marketing expert. Fondator FollowArt Production. Content creator cu experiență în marketing și cu background în arte (dans). Scopul lui este de a ajuta brand-urile să utilizeze la maximum potențialul oferit de platforme emergente, cum este acum TikTok-ul, prin content fresh, engaging și contextual pentru audiența țintă.

👍 Ana-Maria Udriște este avocat, fondator Avocatoo, primul site de profil juridic din România care traduce limbajul juridic pe înțelesul tuturor. Pasionată de tehnologie, s-a concentrat pe zona de tech, GDPR și data privacy, fiind adepta oferirii unor răspunsuri care să rezolve cu adevărat problemele.

👍 Ovidiu Mureșanu este digital gentleman și creator de conținut de 7 ani, de când și-a lansat propriul blog de lifestyle masculin. Este prezent pe toate platformele social media: Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat, iar de un an a fost cucerit de TikTok, unde este foarte activ. A făcut și pasul spre antreprenoriat, atunci când a creat brandul de îmbrăcăminte The Stories of O. Iar la finalul anului trecut a lansat colecția de haine O.K. TikTok, realizată, desigur, împreună cu TikTok, și însoțită de un challenge cu un succes uriaș pe această platformă.

#PROGRAM

18:00 - Intrăm live pe ZOOM și socializăm, povestim ce-am mai făcut în ultima perioadă, ne facem încălzirea pentru invitați.

18:30 - Prezentare Laura Savu

19:05 - Prezentare Ovidiu Mureșanu

19:40 - Prezentare Ana Udriște

20:15 - Prezentare Robert Tatoi

20:45 - Socializare


Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac și Iulia Stănescu

Detalii complete https://socialpedia.ro/socialpedia-23/

Powered by TikTok & Kiss FM

Parteneri Media: Zile si Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, MORE Networking, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: live, pe ZOOM (link-ul de acces va fi trimis în ziua evenimentului, pe mail)

Împreună învățăm să iubim frumos social media 🙂