socialpedia25 - Bilete

SocialPedia 25 - Video Marketing în 2021

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

SocialPedia 25 - Video Marketing în 2021

✅ Te așteptăm pe 20 aprilie 2021, de la ora 18:30, live pe ZOOM, pentru o ediție SocialPedia despre Video Marketing în 2021, powered by Samsung.

Este conținutul video rege? Mulți profesioniști din domeniu susțin acest lucru , iar din ce în ce mai multe branduri aleg să includă în strategia de comunicare și componenta de video marketing. În acest moment, 60% dintre business-uri folosesc contentul video ca tool de marketing, iar 94% dintre marketerii care l-au inclus deja în strategie plănuiesc să îl utilizeze pe termen lung, conform Biteable.com. YouTube are cel mai bun ROI, urmat de Facebook și Instagram.

Vom aborda toate aceste subiecte alături de invitații noștri:

● Care sunt principiile de bază ale Video Marketing în 2021?

● De ce e important ca Video Marketing să facă parte din strategia de Marketing?

● Ce tip de obiective pot fi atinse prin Video Marketing?

● Ce așteptări au brandurile de la colaborarea cu un video influencer?

● Cum te reinventezi în Video Marketing? Cum îți adaptezi conținutul la canalele de short-video?

● Cum măsori rezultatele unei campanii de Video Marketing?

● Cum adaptezi conținutul video audienței căreia te adresezi?

#SPEAKERI

👍 Maximilian Ioan este unul dintre cei mai vechi creatori de conținut români de pe YouTube. Fiind pasionat de mic, a început la 12 ani, cu un telefon mobil. Dorința de a realiza ceva în domeniul acesta l-a determinat să-și strângă bani pentru o cameră video mai bună, iar în mai 2013 a revenit cu un conținut superior față de ce făcea în trecut. Spre finalul anului 2013 a început să facă și clipuri de Gaming, conceptul fiind ceva nou și deloc popular pe atunci la noi, iar de atunci și până în prezent a postat peste 2200 de videoclipuri cu diferite jocuri pe canalul lui de YouTube, maxsialtele, la care a reușit să strângă peste 220 de milioane de vizualizări.

👍 Mugur Pătrașcu este antreprenor, specialist în marketing digital, strategie și comunicare pe toate mediile. Fondator al agenției de comunicare Screen Native și de treisprezece ani profesor asociat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Are 20 ani de experiență în domeniul comunicării, dintre care 18 ani în digital.

👍Ioana Puiu activează în online de aproximativ 3 ani si toată nebunia a început din timpul Masterului de Producție Audio Video. A dobândit cunoștințe legate de tot ce presupune Adobe: Photoshop, Premiere Pro, After Effects, Lightroom și Indesign. După ce a prins gustul editării a realizat că pe Instagram ai nevoie de editare cât mai rapidă și mai accesibilă, motiv pentru care a început să facă research pe partea de aplicații. Ușor-ușor a reușit să ajungă în atenția oamenilor pentru contentul diferit, creativ și original, dar mai ales pentru faptul că editează în proporție de 90% pe telefon.

👍 Alexandru Voica este Technology communications manager, EMEA la Facebook. Are 10 ani de experiență în industria de IT si tehnologie. Înainte de Facebook, a terminat un master în tehnologii VR la Școala Superioară Sant'Anna în Pisa și a lucrat la firme din Marea Britanie precum Arm sau Ocado, conducând echipe de PR care acoperă sisteme software, robotică, inteligență artificială sau cloud. La Facebook, Alex lucrează în echipa de technology communications promovând cele mai noi inovații ale companiei în inteligență artificială, blockchain sau AR/VR si lucrează cu inginerii din Tel Aviv, Paris și Londra.

#PROGRAM

18:30 - Intrăm live pe ZOOM și socializăm, povestim ce-am mai făcut în ultima perioadă, ne facem încălzirea pentru invitați.

18:40 - Prezentare Maximilian Ioan

19:15 - Prezentare Alexandru Voica

19:45 - Prezentare Ioana Puiu

20:15 - Prezentare Mugur Pătrașcu

20:45 - Socializare

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac și Iulia Stănescu

Detalii complete https://socialpedia.ro/socialpedia-25/

Sponosored by Samsung

Powered by Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: live, pe ZOOM (link-ul de acces va fi trimis în ziua evenimentului, pe mail)

Împreună învățăm să iubim frumos social media 🙂