social - Bilete

SocialPedia 26 - Influencer Marketing

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

SocialPedia 26 - Influencer Marketing în 2021

✅ Te așteptăm pe 18 mai 2021, de la ora 18:30, pentru o ediție SocialPedia despre Influencer Marketing în 2021, sponsored by Lidl.

Cum a evoluat industria de Influencer Marketing în ultima perioadă și cum s-au descurcat brandurile, agențiile, specialiștii în comunicare și influencerii?

Se așteaptă ca nișa de Influencer Marketing să crească până la o valoare de 13,8 miliarde de dolari în 2021, conform Influencer Marketing Hub. 59% dintre branduri au alocat buget doar pentru content marketing, iar 79% dintre ei îl alocă doar campaniilor de influencer marketing.

Vom aborda toate aceste subiecte alături de invitații noștri:

● Care sunt principiile de bază ale Influencer Marketing în 2021?

● De ce e important ca Influencer Marketing să facă parte din strategia de Marketing?

● Ce tip de obiective pot fi atinse prin Influencer Marketing?

● Ce așteptări au brandurile de la colaborarea cu un influencer?

● Cum te reinventezi în Influencer Marketing?

● Cum măsori rezultatele unei campanii de Influencer Marketing?

● Care sunt cele mai importante cifre din industria de Influencer Marketing?

#SPEAKERI

👍 Alexandra Ion este om de comunicare cu o experiență de 10 ani în domeniu, dintre care 6 ani în social media și digital PR. Din echipa Golin face parte de mai bine de 3 ani, perioadă în care simte că s-a dezvoltat cel mai mult din punct de vedere profesional și este bucuroasă să face parte dintr-o echipă alături de care învață lucruri noi zi de zi și dezvoltă proiecte cu care se mândresc cu toții. Pasiunea pentru social media a venit când nu știa prea bine ce presupune, dar a atras-o rapid în vârtejul de activități creative și noutăți spectaculoase, și încă o ține prinsă acolo.

👍 Roxana Hurducaș a înființat și conduce, în prezent, departamentul de marketing și comunicare al SPIA, liderul noii generații de investigatori privați din România, după ce, timp de peste 10 ani, a fost Marketing&PR Manager al FAN Courier.

Auditor și consultant de marketing și comunicare, Roxana are experiență în coordonarea departamentelor de marketing, a managementului de brand și a campaniilor de comunicare, în comunicarea de criză, gestionarea relației cu presa și key opinion leaders, organizarea evenimentelor și comunicare internă.

👍Ștefana Teodoroiu are o prezență online de peste 10 ani. A prins perioada în care totul era despre hobby și dorința de a împărtăși lucruri și îi place să creadă că și-a păstrat aceste valori, în ciuda faptului că totul a devenit și job pentru ea. Este aici să ajute și să aducă o doză de pozitivitate realistă oricui ajunge pe paginile ei.

👍 Cristian China Birta este blogger pe cristianchinabirta.ro, antreprenor cu agenția de comunicare integrată Kooperativa 2.0, trainer și speaker.

A organizat în cei 15 ani de consultanță peste 500 de campanii cu și pentru influenceri. În același timp, a participat ca influencer la peste 200 de campanii. Și a scris prima carte despre influencer marketing din România, ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?”.

#PROGRAM

18:30 - Intrăm live pe ZOOM și socializăm, povestim ce-am mai făcut în ultima perioadă, ne facem încălzirea pentru invitați.

18:40 - Prezentare Alexandra Ion

19:15 - Prezentare Roxana Hurducaș

19:45 - Prezentare Ștefana Teodoroiu

20:15 - Prezentare Cristian China Birta

20:45 - Socializare

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac și Iulia Stănescu

Detalii complete https://socialpedia.ro/socialpedia-26/

Sponsored by Lidl

Powered by Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: live, pe ZOOM (link-ul de acces va fi trimis în ziua evenimentului, pe mail)

Împreună învățăm să iubim frumos social media 🙂