socialpedia27 - Bilete

SocialPedia 27

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

SocialPedia 27 - Freelancing și antreprenoriat în 2021

✅ Te așteptăm pe 22 iunie 2021, de la ora 18:30, pentru o ediție SocialPedia despre freelancing și antreprenoriat în 2021.

Cum îți faci curaj să începi un business pe cont propriu în digital, fie că pui bazele propriei agenții, fie că lucrezi ca freelancer? Cum se diferențiază noul stil de viață și cum înveți să te organizezi mai bine când nu mai ai un program fix? Freelancingul și antreprenoriatul vin la pachet cu o mulțime de beneficii, dar și cu multe provocări.

68% dintre freelanceri au început să lucreze în mod independent în ultimii cinci ani și și-au găsit clienți online. În plus, afacerile mici susțin că freelancerii și agențiile mici i-au ajutat mai bine să-și atingă obiectivele de business.

Iar numărul persoanelor care aleg să lucreze pe cont propriu în digital este în continuă creștere.

Vom aborda toate aceste subiecte alături de invitații noștri:

● Care sunt principalele provocări ale unui freelancer?

● Cum și când decizi că vrei să devi antreprenor?

● Cu cine e mai bine să lucrezi - agenție sau freelancer?

● Ce trebuie să știi despre activitatea unui freelancer?

● Cum îți poți organiza programul și task-urile?

#SPEAKERI

👍 Călin Biriș este partener de business în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom, din Cluj-Napoca. De asemenea, este fondatorul Online Mastery, programul de la A la Z despre Marketing Online. În cei peste 12 ani de experiență a susținut peste 220 de workshopuri și prezentări, la care au participat zeci de mii de de antreprenori, manageri și tineri profesioniști.

👍 După mai bine de 13 ani petrecuți în presa online, glossy, feminină, Oana Zidaru a reușit să pornească propriul business chiar în timpul pandemiei. A rămas în zona de beauty, gândind un produs pentru coafarea părului fără căldură și, cu ajutorul rețelelor de socializare, a reușit să transforme un vis în realitate și să se întrețină dintr-o invenție personală, OZ Style Magix Rope.

👍Ștefan Asafti este Fondatorul Librăriei de Design și este freelancer specializat în graphic design și branding. Face asta de peste 15 ani, timp în care a purtat mai multe pălării: de la Art director, UX/UI la consultant și project manager.

👍 Mădălina Preda este deschizător de drumuri în domeniul organizării și planificării profesioniste în România, cu peste 10 cursuri și workshopuri create și livrate în ultimii 3 ani către companii și oameni obișnuiți (peste 1.000 de cursanți). Iar din 2019 este și lector la Fundația Calea Victoriei.

#PROGRAM

18:30 - Intrăm live pe ZOOM și socializăm, povestim ce-am mai făcut în ultima perioadă, ne facem încălzirea pentru invitați.

18:40 - Prezentare Călin Biriș

19:15 - Prezentare Oana Zidaru

19:45 - Prezentare Ștefan Asafti

20:15 - Prezentare Mădălina Preda

20:45 - Socializare

Atenție: acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac și Iulia Stănescu

Detalii complete https://socialpedia.ro/socialpedia-27/

Powered by Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: live, pe ZOOM (link-ul de acces va fi trimis în ziua evenimentului, pe mail)

Împreună învățăm să iubim frumos social media 🙂