nuit - Bilete

SPECTACOL-CONCEPT NUIT MINIMALISTE

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

CONCERT “NUIT MINIMALISTE” – ANDREI IRIMIA

Andrei Irimia este fascinat de capacitățile muzicii minimaliste, interpretate la pian, de a genera spații pentru o introspecție delicată, iar compozițiile sale deseori se construiesc în jurul unei serii de emoții care sunt explorate atent, cu scopul de a oferi celor care iau parte în proiectele sale o deschidere spre propriul sine.

Idee de la care, în toamna anului 2019, a lansat primul său album solo, “Nuit Minimaliste”, un omagiu adus melancoliei muzicii franceze minimaliste, pentru pian.

“În viziunea mea, melancolia reprezintă un filtru de autocunoaștere, care invită la explorarea interioară, la atenția față de emoții, la o mai mare disponibilitate pentru “răbdarea cu sine”. Iar în termeni muzicali, această “răbdare cu sine” se construiește prin linii melodice simple, minimaliste."În conformitate cu Art.1. lit. b) și Art. 2 din Hotărârea CNSS nr. 70 din 16.09.2021 privind stabilirea măsurilor aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, avem următoarele reguli de acces:


La eveniment pot participa:

- persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare

- Persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu COVID-19 și prezintă testul de anticorpi aferent.

-În cadrul evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie.

- Este obligatorie respectarea locurilor marcate în sală.

- După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea și înregistrarea audio nu sunt permise.