afis-nou-in-memoriam - Bilete

SPECTACOL EXTRAORDINAR IN MEMORIAM

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Spectacol Extraordinar

In Memoriam

CONCERT LIVE, vineri, 18 NOIEMBRIE 2022, ora 19.00, la Sala Palatului

Cinstim memoria marelui artist al Mehedințului, unul dintre cei mai iubiti si apreciati artisti de muzică populară, printr-un spectacol IN MEMORIAM la Sala Palatului, in data de 18 noiembrie, ora 19.00, la un an de la trecerea sa în eternitate.

Este un spectacol despre nemurire și va rămâne mereu în amintirea celor care l-au iubit și cărora li s-a dedicat, prin cântec.

Am nevoie de cineva care să mă iubească şi, mai ales, de cineva pe care să-l iubesc. Acel „cineva” este publicul. Aceasta este starea mea pe scenă. Aceasta este marea problemă a fericirii mele, să lupt pentru a fi iubit de public. Aceste clipe de linişte şi de nelinişte sufletească îmi dublează apoi bucuria, o bucurie adevărată, fiindcă vine în urma multor ani de muncă şi de aşteptări.” Asa spunea Petre.

A împărțit scena cu nume importante ale muzicii populare, prieteni și colegi de suflet ce vor fi prezenți pe scena Sălii Palatului pentru a aduce un omagiu memoriei celui ce a plecat fulgerător dintre noi anul trecut.

Marele om al folclorului românesc va rămâne printre noi, inimile spectatorilor vor bate la unison pe piesele sale, artiștii invitați în spectacol vor rememora amintiri dragi petrecute alături de el și vor aduce prin cântece și momentele pregătite recunoștința și prețuirea lor pentru tot ce a însemnat Petre.

Va fi un spectacol unic cu cei mai apropiați colegi și prieteni, cu nume mari ale folclorului românesc - Steliana Sima, Niculina Stoican, Raoul, Mariana Ionescu Căpitănescu, Mioara Velicu, Valentin Sanfira, Maria Loga, Emilia Ghinescu, Gelu Voicu, Elisabeta Turcu, Vasilica Tătaru, Ilie Caraș, Marina Roșu, Marcela Fota, Nicolae Datcu iar surpriza va fi reprezentată de momentul emoționant pregătit de Alin Gabriel Matei.

Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Ansamblului Folcloric Maria Tănase condusă de Prof. Nicolae Drăghia, Manager Niculina Stoican.

Prezentator al acestui spectacol omagiu este Octavian Ursulescu iar regia este semnată de Cosmin Man.

Realizator este Stoian Anghel, omul care stă în spatele celor mai de succes concerte și spectacole din Romania si care de-a lungul timpului a organizat zeci de evenimente avându-l ca protagonist pe artistul comemorat.

Informații suplimentare la 0745.171.770.