Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

SpectacolulSTEAUA FĂRĂ NUMEvine în premieră la Teatru Național, din Timisoara, pe data de 20 Octombrie 2018, de la ora 19.00.

     Theater du Soleil Entertainment și echipa spectacolului “Steaua Fără Nume”, vă invită să luați parte la un spectacol magic si plin de umor, alături de personaje  îndrăgite și cunoscute precum: Profesorul Miroiu, Mona, Grig, Domnișoara Cucu , Eleva, Șeful Gari , Ichim, Pascu si Profesorul Udrea.                                  Adaptarea si regia operei este semnată  de Silvia Ciobanu si Mihaela Triboi  

STEAUA FĂRĂ NUME este o comedie romantică savuroasă, plină de emoție, sensibilitate, lirism şi nu în ultimul rând umor. Acțiunea se desfășoară in perioada dintre cele două Războaie Mondiale, un timp plin de bonomia şi parfumul specifice epocii.                                                                                                                     O gară dintr-un tîrg cenușiu de provincie este locul - aparent banal - în care se întâlnesc cele două personaje: timidul şi visătorul profesor MIROIU și MONA, o frumoasă necunoscută, captivă în labirintul comfortului.

Dar ce se va întâmpla în noaptea specială care va urma, va schimba pentru todeauna destinul celor doi. Bărbatul, care își imagina o lume de o frumusețe infinită, își vede materializat visul, iar femeia, fără nici o adevarată pasiune, prinsă într-o lume a bogăției materiale, se descoperă, în sfărșit pe sine. Se va îndrăgosti MONA ? S-ar putea. Se va (re)descoperi MONA? Cu siguranţă. Dar dimineața va disipa magia nopții şi va aduce un personaj-cheie. Apariția lui GRIG va obliga personajul principal al piesei să penduleze între tentația visului şi cea a luxului. Ce decizie va lua MONA?!                                                                                              STEAUA FĂRĂ NUME - un spectacol în care comedia se împleteşte cu drama, recomandat cu căldură tuturor celor care vor să viseze şi să evadeze din cotidian.

Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe  (în ordinea indicată de autor): Hany Derbas, Andrei Bireș, Emanuel Varga, Mihaela Neacșu, Florina Florian, Teo Veleanu, Gabriel Ciocan, Irina Puria, Andrei Iordache.

Spectacolul este produs şi organizat de Theater du Soleil Entertainment                                   

Biletele se pot achizitiona online de pe Eventim.ro si la Casa de Bilete a Teatrului