Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

STEFAN BANICA – CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN 2013 – “ALERG PRINTRE STELE”

 

Stefan Banica continua traditia concertelor extraordinare de Craciun, pentru al doisprezecelea an consecutiv - “Alerg printre stele”! O performanta unica a unui artist roman!

Pe 13, 14, 15 decembrie 2013, ora 19:30, Stefan Banica isi asteapta publicul la Sala Palatului cu o atmosfera de poveste, pentru a petrece impreuna seri de neuitat, pline emotie, bucurie si energie.

De peste un deceniu, concertele de Craciun Stefan Banica reprezinta un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna, in atmosfera magica a Craciunului.

Prin spectaculozitatea si complexitatea productiei, concertele de Craciun marca Stefan Banica reprezinta un eveniment-reper pentru luna decembrie, o productie fara egal in peisajul muzical romanesc! Stefan Banica a stabilit adevarate recorduri in Romania prin concertele sale de Craciun: 7 concerte de amploare, sustinute consecutiv la Sala Palatului.

Concert extraordinar de Craciun Stefan Banica, 2013 – „Alerg printre stele” – un show impresionant de sunet, lumini, grafica, efecte speciale. Un eveniment unic ce nu trebuie ratat!

Sponsori / Parteneri