Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Joi, 17 octombrie 2019 de la ora 19:00 la Cinema PRO din BUCURESTI, vă invităm la un spectacol de zile mari, "Doua Lumi" cu Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica, care se reunesc dupa 15 ani de colaborare intr-un concert extraordinar, unic, care aduce pe aceeasi scena emotia cantecului aromanilor macedoneni si energia unui mit – Ovidiu Lipan Tandarica, venit din lumea muzicii rock. Detalii in evenimentul oficial: www.facebook.com/events/2348505382135595 !

“Doua lumi” pline de emotie, de suflet si energie, de la baladele romanesti interpretate in premiera de Stelu Enache, la muzica din zona balcanilor si interventiile unice si rafinate ale invitatilor speciali.

Va fi lansat albumul “Celnic” cu 6 piese romanesti si sase piese aromane, creatii proprii la fuziunea dintre “Doua Lumi”.
Stelu Enache va interpreta in premiera baladele “Ma luai luai” si “Ioane Ioane” dar nu vor lipsi hiturile cunsocute Bachita, Natalis, Margareta sau Trandafir la firida mea.

Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica au cantat impreuna in mai multe formule de spectacol de-a lungul a 15 ani de colaborare. Stelu Enache s-a lansat acum 15 ani venind din muzica folk, ca promoter al muzicii aromane si apropiindu-se tot mai mult de baladele romanesti si de acea comuniune unica intre cele “Doua Lumi”. Ovidiu Lipan Tandarica a lansat proiectul cu Stelu Enache dupa o cariera spectaculoasa in muzica rock, intr-un moment in care a inteles ca muzica romanesca poate evolua prin influente de suflet, emotie si muzicalitate din zona aromana sau balcanica.

Dupa diverse formule de spectacol de pana acum, formula completa vine, cu noutati si energie, la Cinema Pro, in 17 octombrie 2019 de la ora 19.00.