Stil vestimentar pentru adolescente

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Fundatia Calea Victoriei va invita la cursul ONLINE :     

Curs de stil vestimentar pentru adolescente cu Valentina Balasa Ario

Dată începere

6 iulie 2020

Oră curs

16:30

Număr ateliere

4

Frecvenţă

zilnic: luni-joi; 6-9 iulie (o întâlnire durează 1h 30)

Tip

Teoretic

Varsta Minimă

14 ani

Varsta Maximă

18 ani

Cost

280 de lei (total pentru 4 întâlniri)

Cum? Cu o ora înainte de începerea cursului, toți cei înscriși vor primi din partea echipei EVENTIM un link, cu ajutorul căruia se vor putea conecta la eveniment și instrucțiunile de conectare. In prealabil descarcă aplicatia Zoom (pe telefon sau pe computer).    

Hainele pe care le porţi vorbesc despre tine. Ştii ce spun ele despre felul în care gândeşti, simţi şi acţionezi? Sau despre prietenii cu care-ţi petreci timpul liber şi activităţile tale preferate? Valentina Bălaşa Ario, consilier de stil şi creator de modă, te învaţă la cursul de stil vestimentar cum să descifrezi şi să foloseşti corect acest limbaj al veşmintelor.

La cursul nostru descoperi cum să-ţi construieşti garderoba cu haine care să ţi se potrivească şi care să te reprezinte. Împreună cu lectorul vei analiza tipurile de conformaţii şi vei afla ce fel de ţinută avantajează un anumit tip de siluetă. În funcţie de ten, culoarea părului şi a ochilor, descoperi care sunt culorile şi nuanţele pe care ar trebui să le porţi.

Există, într-adevăr, câteva articole vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui. Afli la curs care sunt acelea şi cum le poţi alege astfel încât nu doar să se potrivească trupului tău, ci şi să fie în acord cu gusturile şi preocupările tale.

Temele celor 4 întâlniri

1. Codul vestimentar. Normele şi regulile care te ajută să-ţi armonizezi ţinuta cu evenimentul la care participi. Greşelile de stil cel mai des întâlnite.

2. Garderoba de bază şi armonizarea culorilor. Ce piese nu ar trebui să lipsească din garderoba ta şi felul în care alegi culorile care te avantajează. Vom discuta despre cumpărăturile din impuls şi cumpărăturile planificate.

3. Conformaţiile şi ţinutele potrivite fiecărui tip de siluetă. Ce haine trebuie să eviţi sau să porţi, în funcţie de forma corpului.

4. Stilurile vestimentare şi tendinţele în moda actuală. Afli care e diferenţa dintre stil şi modă şi îţi identifici personalitatea stilistică.

Imagine  pixabay.com

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 12 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 3000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.