Sukhishvili  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment


Compania Nationala de Balet din Georgia este prima companie profesionala de dans de stat din Georgia. Infiintata de Iliko Sukhishvili si Nino Ramishvili in 1945, initial s-a numit Compania de dans de stat, Georgia. Multumita acestei companii, muzica si dansul traditional din Georgia au devenit cunoscute si apreciate in intreaga lume.


Showul va deschide cortina minunatei culturii si istorii georgiene care sunt pline de tristete, bucurie, tragedie si pasiune. Acest show spectaculos combina dansuri feminine cu miscari de lebada, reprezentatii masculine periculoase, precum si muzica traditionala georgiana, cantata live de una din cele mai cunoscute grupuri din Georgia. Aceasta interpretare este cu adevarat unica deoarece este singura unde artistii danseaza in genunchi si pe varfurile degetelor, folosind sabii si alte arme fara nici un fel de echipament de protectie!

Showul "Sukhishvili" a primit eticheta de "nu trebuie ratat" din partea unor influente forme de media din Europa si SUA! Nu ratati aceasta aventura dansanta spectaculoasa din Georgia!