Tarja - Beauty and the beat  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Concertul Tarja - Beauty and the beat din 11 aprilie se amana pentru data de 7 mai.


 


Concert TARJA TURUNEN la Sala Palatului


 


Phoenix Entertainment le aduce o veste excelenta tuturor admiratorilor celebrei  interprete Tarja Turunen. Regina metalului finlandez revine la Sala Palatului din capitala intr-o productie extraordinara, cu  un concert de inalt nivel artistic  ce  va fi prezentat fanilor din Romania in data de 11 aprilie  2013.


 Cu certitudine acesta este unul dintre cele mai insemnate concerte planificate pentru anul 2013 ce nu trebuie ratat de adevaratii melomani indiferent de varsta. Concertul de la Bucuresti face parte din turneul “Beauty and the Beat Tour 2013”.  


 Pe scena Salii Palatului, peste 70 de instrumentisti, membrii unei orchestre simfonice de exceptie vor evolua alaturi de Tarja Turunen, cunoscuta pentru calitatile vocale inconfundabile extrem de versatile.  O reprezentatie uimitoare din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o in topurile preferintelor muzicale ale auditoriului din intreaga lume.


Tarja Turunen este cantareata, compozitoare si pianista de origine finlandeza binecunoscuta pentru participarea sa ca solista in cadrul celebrei formatii de rock metal simfonic, Nightwish. Dupa ce a parasit trupa, a lucrat la caiera ei solo si foarte rapid a devenit un nume  pe scena muzicala a rock metalului  international. Tarja este o artista exceptionala care are abilitatea de a combina duritatea rock-ului cu blandetea muzicii clasice.