Tarja200 - Bilete ©

Tarja Turunen : 360 Degrees

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

TARJA ÎNTR-O PREMIERĂ MONDIALĂ UNICĂ PENTRU FANII DIN ROMÂNIA: 360 Degrees. The very best of Tarja- Nu rata o experiență irepetabilă!


Tarja va filma un DVD cu cea mai mare producție rock a ei de pana acum, 360 o in Bucharest acompaniată pe scenă de 17 muzicieni.


Regina muzicii simfonice rock revine în România pe 23 Ianuarie pentru a-i oferi publicului său o noapte memorabilă, aceasta performând toate hiturile care au făcut-o celebră.


Mai mult decât atât, super-starul finlandez  va prezenta un concept ce se va desfășura exclusiv  la București, pe scena Circului Metropolitan: o viziune 360 de grade susținută de proiecții special gândite să le ofere spectatorilor o experiență muzicală intimă la superlativ. Fanii prezenți la concert vor scrie istorie altăuri de artista pe noul ei DVD.


In premieră, Tarja va cânta într-o formulă masivă care implică numerosi invitați speciali:


guitars electric and acoustic: Alex Scholpp
guitars electric and acoustic: Julian Barrett
guitars electric and 12 string acoustic: Rafael Bittencourt (Angra)
keyboards: Guillermo de Medio
Keyboards and piano: Christian Kretschmar
Drums: Timm Schreiner
Percussion: Andi Pupato
string quartet (2 violins + viola + cello)
electric and acoustic cello: Max Lilja
bass and acoustic bass: Kevin Chown
bass and acoustic bass: Doug Wimbish
backing vocalist: Clémentine Delauney (Vision of Atlantis)
backing vocalist: Chiara Tricarico (Ex-Temperance)
backing vocalist: Toni Turunen 


Soprană lirică, pianistă și compozitoare, Tarja Turunen a fost vocea emblematică a celei mai iubite trupe de rock metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit band-ul, în 2005, a dezvoltat rapid o carieră solo de succes, devenind una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului internațional. Tarja este o artistă exceptională care are abilitatea unică de a combina duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice.