Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

--- SOLD-OUT ---

Soprana Tarja Turunen vine la Ateneul Roman pentru un concert special de Craciun

 

 

 

Tarja Turunen, regina muzicii finlandeze, revine la Bucuresti pentru un show special de Craciun ce face parte din turneul “Ave Maria Christmas Tour”.

Pe 7 decembrie, la Ateneul Roman, Tarja ne va imbia simturile si ne  va introduce in atmosfera sarbatorilor de iarna cu un spectactol sustinut in premiera in Romania. Acompaniata de pian, vioara si flaut, Tarja va face inca o data o demonstratie deosebita a versatilitatii vocale, pregatindu-ne sufletele pentru magia Craciunului.

Dupa turneul sustinut cu succes in jurul lumii pentru promovarea albumului symphonic rock “Colours of the Dark”, soprana se intoarce la originile sale , muzica clasica, printr-un nou turneu “Ave Maria Christmas Tour”.

Tarja Turunen este recunoscuta drept una dintre cele mai frumoase si reprezentative voci ale Finlandei. Artista a fost vocalista formatiei Nightwish de la infiintarea trupei si pana in 2005, dand voce unor piese devenite clasice ca “Wishmaster”, “Wish I Had an Angel” sau “Sleeping Sun”. 

Dupa despartirea de trupa, Tarja a inceput o cariera solo, iar cu ajutorul unor instrumentisti de senzatie printre care si tobosarul Mike Terrana, a lansat  4 albume de studio. Dar Tarja nu s-a oprit aici: artista a dezvoltat si alte proiecte alternative printre care “Beauty and The Beat”, in care a sustinut concerte in intreaga lume fiind acompaniata de cate o orchestra locala si de tobosarul Mike Terrana. Cu “Beauty and The Beat”, soprana a venit si la Bucuresti si a incantat audienta Salii Palatului cu interpretari inedite din Mozart, Brahms, Bach, dar si Queen sau Led Zeppelin.

De curand, Tarja a experimentat si rolul de jurat si de antrenor in popularul talent show, The Voice of Finland, concurentul din echipa sa fiind desemnat marele castigator.

Acum Tarja da startul unui nou concept special croit dupa atmosfera sarbatorii Craciunului, “Ave Maria Christmas Tour”, si include si Romania in turneul sau, stiind pesemne ca se va bucura de aplauze calduroase ca de fiecare data.

Evenimentul de la Ateneul Roman este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro la preturile de 350 de lei la categoria VIP, 250 de lei la categoria I si 150 de lei la categoria II.

 

Sponsori / Parteneri