Taxi - 15 ani  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Spectacol aniversar „Taxi – 15 ani”. Sala Palatului, 17 martie, ora 20


 


După lansarea albumului „15”, ce a avut loc vineri, 14 martie, împreună cu Gazeta Sporturilor, Taxi va urca pe scena Sălii Palatului pentru concertul aniversar de 15 ani. Invitații care vor onora cu prezența trupa Taxi și-au transmis urările în avans.


 


„15 ani e o vârstă dificilă. Adolescența e o vârstă dificilă. În prag de maturitate, cred că e momentul să-ți alegi cu grijă prietenii, să gestionezi cu grijă energia debordantă, să ai parte de înțelegerea adulților, a celor care au trecut de adolescență.


Ce mă leagă de trupa Taxi este o prietenie. Ce mă seduce la trupa Taxi prin persoana lui Dan Teodorescu este umorul, autoironia - expresie a unei inteligențe ascuțite și înțelepciunea surprinzătoare pentru o vârstă adolescentă, cum este cea de 15 ani.” – Maia Morgenstern


 


„Sunt foarte surprinsă că Dan Teodorescu s-a gândit și la mine. Sunt foarte bucuroasă să particip la această sărbătoare pentru că în peisajul muzical actual trupa Taxi este specială. Se remarcă prin inteligență, umor fin și o totală lipsă de vulgaritate – lucru foarte rar.


La mulți ani, Taxi!” – Emilia Popescu


 


„Îmi place Taxi pentru că seamănă cu mine, iar eu nu semăn cu nimic. Eu merg cu Taxi, că nu mă taxează și nu mă duce pe ocolite și nu refuză cursa că nu sunt în drumul său spre casă. Taxi nu se retrage acasă, Taxi mă duce Undeva.” - Dorina Chiriac


 


„An dupa an, trupa Taxi m-a făcut să fredonez refrene noi, mereu interesante, mereu frumoase…


Sunt onorată și fericită să fiu alături de Taxi pe scena Sălii Palatului.


Trebuie să fiți împreună cu noi pe 17 martie!” – Cornelia Tihon


 


„Le sunt recunoscător celor de la Taxi pentru că m-au ajutat să rostesc, în cele din urmă, cele două cuvinte...


Abia aștept să vin la spectacolul Taxi – 15 ani și cred că toată lumea ar trebui să vină la acest show: cui nu-i place muzica, cu siguranță îi va plăcea umorul și inteligența lui Dan Teodorescu.


Restul... e tăcere.” – Marius Florea Vizante


 


„Mă simt onorat să iau parte la sărbătorirea celor 15 ani de existență și desfătare pe care ni i-a oferit trupa Taxi, o formație pe care o stimez și o apreciez extraordinar de mult.” – Victor Rebengiuc


 


„Ce poți face când te invită un alt orbete în spectacolul lui? Până și titlul este stupid: Taxi - 15 ani. Parcă-i decizie de condamnare... Jenant...
Mă duc, totuși...
La mulți ani, Taximetriștilor!
Ne vedem pe 17 martie la Sala Palatului!” – Horațiu Mălăele


 


„Colaborarea cu trupa TAXI este pentru Corul MADRIGAL... o surpriză plăcută, provocatoare!


Madrigalul pune muzica pe suflet, trupa TAXI pune textele pe rană, nu ca să doară, ci ca să vindece. Dan Teodorescu ştie să pună inteligenţa în slujba umorului fin sau chiar sarcastic. Împreună cu trupa lui, reușeşte să ne poarte prin labirintul emoţiilor şi ideilor, ei fiind adevăraţi taximetrişti de serviciu ai sufletelor noastre.


La mulţi ani, TAXI!" (în numele Corului Madrigal doamna Maria Stoica, managerul Corului)


 


Invitația lui Dan Teodorescu către public a fost formulată succint: „Noi vă așteptăm cu drag, dumneavoastră așteptați-vă la orice.”