Taxi - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

TAXI: Concert  pentru inima lui Calin

 

Trupa Taxi va sustine sambata, 9 iulie, in Jukebox Venue, un concert caritabil pentru copilul Calin Ungureanu.

La nici 7 ani, Calin sufera de Tetralogie Fallot si autism. Pentru tratatea  problemei la  inima (o malformatie cardiaca care se manifesta printr-o lipsa de oxigen la nivelul intregului organism), Calin are nevoie de o operatie.  Din pacate, dupa anii de tratamente si spitalizari, parintii nu mai dispun de mijloace financiare pentru aceasta operatie care trebuie realizata in cel mai scurt timp.

 

Parintii copilului Calin Ungureanu au contactat trupa Taxi, cerand ajutorul in strangerea de fonduri si in sensibilizarea opiniei publice. Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Darius Neagu, Cantemir Neacsu si Kereszi Csongor au decis sa sustina un concert special pentru Calin. Membri trupei Taxi solicita sprijinul celor care pot da o mana de ajutor si va asteapta pe 9 iulie, dupa orele 21.00, in Jukebox Venue.

Donatii se pot face in conturile:

ING BANK - RO21INGB0000999900670318

BCR –RO42RNCB0677008487570001

Cont Euro

cod SWIFT(ptr strainatate):RO.BU.RNCB + cod IBAN:RO15RNCB0677008487570002.

 

(Conturile sunt deschise pe numele tatalui, Daniel Ungureanu)

 

 

Alaturi de Trupa Taxi, pe scena va urca  “Compania 7”, care a fost invitata trupei Taxi si la concertul de la Sala Palatului, in deschiderea recitalului Ali Campbell (legendara voce UB40).

 

Biletele s-au pus in vanzare in Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro). Pretul unui bilet este de 35 de lei, intreaga suma stransa urmand sa fie donata pentru operatia lui Calin.

 

Rezervarile pentru concertul organizat in Jukebox Venue se fac la numarul de telefon 021 322 66 10.  Biletul nu presupune loc la masa.