TAXI - Concert Extraordinar  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Biletele VIP Exclusive includ  in pret albumul "Cele 2 cuvinte" cu autografele membrilor trupei! CD-urile vor fi inmanate in ziua evenimentului, la intrarea in locatie
Concert extraordinar: Taxi la Arenele Romane


 


Vocile României deschid concertul Taxi de la Arenele Romane


 


Concertul extraordinar Taxi ce va avea loc în data de 6 iunie la Arenele Romane din București va fi deschis de Compania de Artiști ”Dorian’s Art”.


 


Dana Dorian a acceptat invitația trupei Taxi de a pregăti un program special pentru acest eveniment, împreună cu elevii săi, cărora le predă folosind adesea piesele Taxi, „un examen pe care puțini îl trec, Dan Teodorescu având un stil aparte de a versifica, greu de abordat chiar și de profesioniști” – după cum declară mult iubita profesoară.


 


Pentru concertul din 6 iunie Dana Dorian și-a selectat elevii care au participat la „Vocea României”, având rezultate foarte bune. Așadar, seara va fi deschisă cu melodii interpretate de Dragoș Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu în duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu și Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia – Beatrice Vlădan.


 


Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi sustine un concert extraordinar in data de 6 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.


 


In amfiteatrul din Parcul Carol vor rasuna piese binecunoscute, de la „esentialele” „Mi-e dor si doare”, „Jumatatea mea”, „Ea inca ma iubeste”, la foarte iubitele melodii din cadrul „Trilogiei celor doua cuvinte” sau piese foarte noi, cum ar fi ”No Smoking”.


 


Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Cantemir Neacsu, Darius Neagu si Kerezsi Csongor se intanesc cu publicul de toate varstele, in cel mai important concert Taxi al acestui an.


 


Este pentru prima data cand Taxi sustine un concert de anvergura intr-un amfiteatru in aer liber, asa ca atmosfera va fi speciala, diferita de concertele in spatiu inchis.


 


Taxi inseamna deopotriva veselie, spontaneitate, bucuria de a trai, dar şi romantism, accente lirice, ironice si, mai ales, autoironice. Piesele cu mesaj, versurile inteligente si charisma solistului Dan Teodorescu au propulsat trupa in randul celor mai iubite, fiind sustinuta de categorii largi de public de toate varstele si din toate categoriile sociale.


 


Concertul de la Arenele Romane va fi o intalnire memorabila pentru toti admiratorii trupei, care este pusa intr-un context inedit.


 


Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului, Call Center 1951 si online pe www.eventim.ro