TEATRU - CAND MA FAC MARE

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Când mă fac MARE, piesă de teatru pentru copii, la Craiova


Duminică, pe 2 iunie, vă așteptăm cu mic cu mare la Casa Armatei din Craiova, la noua piesă de teatru cu Ema și cu Eric, dramatizare după cea mai recentă carte din serie, scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană). De la ora 11.00!
Piesa de teatru Când mă fac MARE cu Ema și Eric este jucată de Anca Grosu și Ioana Rizea, adică Trupa Sufletos din București.
În spectacol, cei doi pofiticioși, Ema și Eric, explorează împreună, în stilul, lor caraghios și sincer, tot felul de meserii, principii de viață legate de adevăr și compasiune, află despre campaniile umanitare și de ce sunt ele importante, discută despre adaptarea Emei la școală, printre copii care uneori râd de ea sau o mai împing.
Sunt multe momente haioase, melodii compuse și interpretate de Anca Grosu, copiii vor fi invitați să facă mișcare și să se gândească și ei la meserii și valori.
Spectacolul durează 40 de minute și este destinat copiilor peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici, normal).
La final, puteți achiziționa toate cărțile autoarei, la prețuri speciale. Ioana Chicet-Macoveiciuc va prezenta publicului craiovean, pe lângă cartea cartea Când mă fac MARE, care include un semn de ușă cadou, scris chiar de Ema, noul ei roman despre vindecare, Semn că te am, și recent lansata carte pentru copii Mami și tati se poartă ciudat. Autoarea cărții, Ioana Macoveiciuc, care va fi și ea prezentă la Craiova, vă așteaptă la final pentru poze și autografe.
Costul unui bilet este de 10 lei de persoană. Copiii sub 2 ani nu plătesc și pot fi ținuți în brațe (neavând loc alocat).
Să ne vedem cu bine, Craiova!