Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Doriti sa revedeti?

NU! Acesta nu este un synopsis al vreunui Revelion de acum 25 de ani! Este felul lui Teo, Vio si Costel de a spune ca vechi sunt toate si noi deopotriva.

Anul 2018 aduce o premiera pentru cei trei artisti de stand-up comedy: urca pe scena Salii Palatului, in data de 18 Februarie, de la ora 20.00, cu spectacolul “Mare Show La Palat”. “Este provocarea pe care ne-am dat-o noua. Daca in Club 99 noi adunam peste 3.000 de spectatori lunar, am vrut sa vedem toti acesti oameni reuniti intr-o singura seara. Noi suntem aceeasi. Senzatia, insa, va fi cu totul noua. Sau cel putin asa credem noi”, spune Teo.

Intr-o perioada in care stand-up comedy-ul a ajuns la o oarecare maturitate fata de momentul in care Teo, Vio si Costel urcau pentru prima data pe scena, cei trei raman fideli principiului initial: umor de calitate.

Cei care ii cunosc, nu putini la numar, stiu ca Teo, Vio si Costel abordeaza stand-up comedy-ul dintr-o perspectiva aparte. “Sigur, ne facem o idee in minte despre ceea ce vom spune pe scena. Dar, noi nu avem scenariu. Nu credem in ideea de a ne scrie glumele de acasa si de a le spune in fata publicului. Pentru noi, oamenii cu care interactionam sunt cei care ne ghideaza. Reactiile lor dau directia si creioneaza traseul momentelor noastre”, explica ei.

Teo, Vio si Costel sustin ca, dincolo de a fi o provocare, “momentul Sala Palatului” a venit si din dorinta de a avea in sala public iubitor de comedie de calitate, public care iubeste ideea de a merge la Sala Palatului, dar nu si de a veni intr-un club pentru a savura actul artistic de stand-up comedy. Cei trei nu fac promisiuni nici ca se va rade cu lacrimi fara incetare, nici ca vor avea cel mai bun si unic show de stand-up, nici ca vor surprinde cu un concept anume. Promit sa fie ei: Teo, Vio si Costel. Artistii care fac stand-up comedy de 13 ani!

Despre artisti

Teo

Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de stand-up comedy din Romania si unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a inceput ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo in 2004. Aici s-a nascut prietenia cu Vio si Costel, glumele, show-urile si publicul de stand up. Foarte rapid a aparut si notorietatea, materialele sale ajungand virale pe internet. Teo are o experienta remarcabila pe scena, incepand cu cea de club, pana la spectacole si turnee in tara, maratoane, special-uri de stand up cat si colaborari cu comedianti de afara. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse si bine documentate. De la natura umana la maruntisurile de zi cu zi, diseca automatismele de comportament, (stereotipiile) intr-un mod in care te face sa razi, dar sa si gandesti.

Vio

In formula de scena cu Teo si Costel, lui Vio ii place sa se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, il inspira pe Costel si este un barometru de umor pentru glumele colegilor sai. Daca rade Vio inseamna ca gluma e buna.

A inceput sa faca stand up in 2004 la Cafe Deko, pe vremea in care nu exista seara amatorilor pe motiv ca inca nu era nimeni profesionist. A fost inspirat sa faca asta atat de comedianti de afara, precum Eddie Izzard cat si de baietii care incepusera sa tina primele show-uri in cladirea Teatrului National. In cei zece ani de scena, cu spectacole atat in club cat si in tara, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy in Romania.

Costel

Unul dintre cei mai populari comedianti romani, Costel este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alaturi de colegii sai de la fosta trupa Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea si meseria lui. Ca si stand-upper Costel este un povestitor si un fin observator al atitudinilor, dispozitiilor si preocuparilor umane, cit si un performer cu umor spumos si uneori absurd, care reuseste de fiecare data sa se apropie de public si sa-l surprinda.

Organizator Kompas Events.