Terapii asiatice complexe de masaj  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Terapii asiatice complexe de masaj si coaching timp de 4 ore


Îți dorești să îi oferi în dar, timp și relaxare? Cu noile experiențe-cadou, de relaxare prin terapie craniosacrală și masaj japonez, îi poți oferi o porție imensă de bucurie, relaxare și mai presus de toate, sănătate!Persoana iubită duce un stil de viață agitat și nivelul de energie îi scade considerabil? Stresul, ritmul alert sau programul haotic în alimentație își pun amprenta asupra corpului și încet, încet, provoacă îmbătrânirea rapidă a celulelor. Dacă vrei să o ajuți, îți propunem să adaugi pe lista de cadouri o experiență asiatică, care timp de 4 ore o să facă minuni asupra oricărui corp extenuat, avid de relaxare.


Centrul Shakti propune un program de relaxare, prin care se pot combate cu succes efectele negative ale stresului, inducând o stare de pace interioară. Organismul obosit primește în acest fel o pauză bine meritată pentru relaxare, iar nivelul de stres este redus considerabil.


Terapia craniosacrală contribuie la circulația corectă a fluidelor în țesuturi, ajutând la o mai bună oxigenare. Funcționarea sistemului craniosacral este vitală pentru un corp sănătos, iar această tehnică presupune mișcări fine, în puncte cheie, care eliberează presiunea acumulată. Durata acestei proceduri este de 75 de minute, fiind extrem benefică pentru sănătate.


Masajul japonez postural este o metodă profilactică şi terapeutică japoneză. Se bazează pe acțiuni manuale, efectuate asupra întregului organism, în vederea păstrării sau ameliorării stării de sănătate. Este conceput ca o metodă de corectare atât cât este posibil, a coloanei vertebrale, pentru ameliorarea tulburărilor induse de patologia şi disfucţiile acesteia. În acest sens, abordarea se face dinspre exterior către interior cât şi de la interior către exterior.


International Coach Federation (ICF) definește Coaching-ul ca fiind un parteneriat care accelerează ritmul de învățare al clientului, performanța și progresul acestuia pe plan personal și profesional. În societățile de consum actuale, nu avem întotdeauna timpul necesar pentru a ne interoga asupra a ceea ce este cel mai potrivit pentru fiecare din noi, pentru a lăsa glasul interior să ne spună care sunt dorințele noastre cele mai profunde și care ne sunt nevoile. Prin intermediul ședintelor de coaching ne oferim ocazia unei oglindiri a ceea ce suntem, a locului în care ne aflăm în viață pentru a putea trasa destinațiile cele mai potrivite și împlinitoare în care ne propunem să ajungem. Este ocazia regăsirii de sine și e minunat să observi cum lumea din jurul nostru se schimbă în momentul în care noi ne schimbăm privirea asupra ei.


Detalii experință: • Terapie craniosacrală (metodă blândă de evaluare și de îmbunătățire a funcționării sistemului fiziologic al corpului) (75 min)

 • Masaj Japonez postural (acțiuni manuale - 100 de manevre principale și 200 manevre secundare, efectuate asupra întregului organism, în vederea păstrării sau ameliorării stării de sănătate) (90 min)

 • Life Coaching (60 min)

 • Locație: București, Centrul Shakti

 • Experiență pentru o persoană

 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Terapia craniosacrală este o metodă blândă de evaluare și de îmbunătățire a funcționării sistemului fiziologic al corpului, numit sistem craniosacral. Sistemul craniosacral este alcătuit din membranele meningeale, structuri care controlează presiunea intracraniană și dinamica lichidului cefalorahidian și care îmbracă și protejează creierul și măduva spinării. De unde și rolul lor esențial în funcționarea sistemului nervos central

 • Masajul japonez postural este conceput ca o metodă de corectare atât cât este posibil, a coloanei vertebrale, pentru ameliorarea tulburărilor induse de patologia şi disfucţiile acesteia. În acest sens, abordarea se face dinspre exterior către interior (corectarea anomaliilor oaselor bazinului, ale membrelor inferioare, acestea constituind baza coloanei vertebrale) cât şi de la interior către exterior (corectarea curburilor patologice ale coloanei vertebrale sau ale disfuncţiilor articulaţiilor intervertebrale, cu ulterioare repercursiuni pozitive asupra tuturor membrelor, centurii scapulare şi centurii pelviene).

 • Masajul se efectueaza pe saltea, va rugam sa veniti cu echipament format din tricou si pantaloni de trening.