Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Goodbye To Gravity si 9,7 Richter deschid  concertul Testament de la Arenele Romane

            Phoenix Entertainment va invita pe 12 august la Arenele Romane sa participati la un super show marca Testament, la care veti putea asculta o selectie de piese din albumele care i-au consacrat dar si piese de pe ultimul lor album, Dark Roots of Earth. Discul s-a clasat pe locul 12 in topul Billboard 200, aceasta reprezentand cea mai inalta pozitie de pana acum.

            9.7 Richter si Goodbye to Gravity vor incalzi publicul inainte ca trupa americana sa zdruncine arenele cu riffurile lor energice. Accesul publicului va fi permis de la ora 18:00, iar concertul va începe la ora 19:30. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţul de 92 RON.

                Goodbye To Gravity este una dintre trupele cu cea mai semnificativă ascensiune pe scena heavy rock din Romania. În numai 2 ani jumatate de activitate, trupa a lansat albumul de debut self-titled și patru videoclipuri, și a concertat la majoritatea festivalurilor naționale. Prin combinarea riffurilor agresive cu melodicitatea, refrenelor obsesive cu breakdown-uri heavy, Goodbye To Gravity pare să fi găsit formula perfectă. În prezent, trupa înregistrează cel de-al doilea album.

http://youtu.be/j2BGCtPlRXM?list=UUE347XtdIBaTWsjcOO1m6Vg

            9,7 Richter abordează genul heavy metal, cu influenţe thrash, speed şi power. Începuturile trupei datează din 2002, dar unele probleme obiective au determinat două pauze de activitate, în perioadele 2006-2008 şi respectiv 2010-2012. 9,7 Richter are la activ un singur material discografic, EP-ul “Epicenter”, lansat în 2010, iar in prezent lucreaza la albumul de debut.

https://www.youtube.com/watch?v=dgMnhDKuifs

 

 

    Pe 12 August, pentru prima dată în Bucureşti, legendara trupa Testament va susţine un concert de excepţie la Arenele Romane. Cunoscută ca una dintre cele mai populare formaţii americane de metal, Testament a fost printre primele trupe care a ajuns în mainstream, odată cu lansarea discului Big Four of Thrash. Cei care au pus bazele trupei au fost chitaristul Eric Peterson şi vărul sau, vocalistul Derrick Ramirez , în anul 1983, în San Francisco Bay Area, activând iniţial sub numele de Legacy.

  Toate ingredientele vitale care au făcut trupa Testament să exceleze vor fi prezente în super-show-ul de la Bucureşti: growl-ul lui Chuck Billy, virtuozitatea lui Alex Skolnick la chitară, acordurile ameţitoare ale lui Eric Peterson, Gene Hoglan la tobe ( supranumit “ceasul atomic”) şi Steve Di Giorgio, recunoscut pentru abilităţile sale remarcabile la bas. Cu alte cuvinte, se anunţă o vara incendiară în care iubitorii de thrash metal vor fi răsplătiţi cu un concert exploziv şi plin de surprize.

  Accesul publicului se va permite de la ora 18:00, iar concertul va începe la ora 19:30. Biletele  sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţul de 92 RON.

 Mai mult decat atat, Phoenix Entertainment a pregatit un pachet special pentru cumparatorii care vor achizitiona bilete la Artmania 2014.  Acestia vor avea parte de o reducere de 10 ron  la concertul Testament, doar in conditiile in care isi cumpara simultan ambele bilete direct de la sediile Eventim din Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Timisoara.

Sediul Eventim Bucuresti: Str.Polona, Nr.15, Sector 1;

Sediul Eventim Cluj: Stadionul Cluj-Arena (Casa de bilete a stadionului);

Sediul Eventim Timisoara : Str. Marasesti, Nr. 2 (Casieria Teatrului National Timisoara);

Sediul Eventim Ploiesti: Casa de Bilete a Stadionului Ilie Oana Strada Stadionului, Nr. 26.

Oferta este valabila pana la data de 1 August, 2014!

Sponsori / Parteneri