Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

                                            

THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMANIA

BUCURESTI | 5 MAI 2018

Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment prezinta, in premiera, in Romania, THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW 2018, live la Bucuresti – Sala Palatului, pe 5 mai 2018.

The Australian Pink Floyd este o trupa de rock progresiv si psihedelic, care si-a dedicat intreaga activitate muzicala trupei Pink Floyd.

            Infiintata in urma cu 30 de ani, in Adelaide - Australia, The Australian Pink Floyd a sustinut de-a lungul timpului show-uri memorabile in peste 35 de tari de pe tot mapamondul, la care au asistat mai mult de 4 milioane de spectatori.

            In prezent, trupa are in componenta 11 membri, dintre care 3 sunt cei mai longevivi si chiar fondatori: Steve Mac - vocal si chitară, Colin Wilson – chitară bass si vocal si Jason Sawford – clape.

            Show-ul pus in scena de The Australian Pink Floyd este unul inspirat din cele realizate de Pink Floyd si se bazeaza pe lumini, animatii si stereograme laser 3D, care sa impresioneze publicul spectator. De altfel, este prima trupa din lume care a introdus, in 2011, stereogramele 3D in show-uri.

Odata cu aniversarea de 30 de ani, The Australian Pink Floyd Show 2018 ofera ocazia fanilor romani sa se bucure de muzica celebrei trupe Pink Floyd intr-un spectacol unic.

Un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment