The BIG FOUR vs. Friday 13th  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

THE BIG FOUR VS FRIDAY 13TH
Unele zile sunt mai ghinioniste decât celelalte. În unele zile totul merge bine, în altele, un tip solid, cu o mască de hockey și o macetă de aleargă prin cartier. A venit vremea să oprim acest ciclu al ghinionului,  pentru a putea să spargem și noi o oglindă, să trecem liniștiți pe sub scară, să ne treacă pisica neagră calea, sau pur și simplu să nu mai fie nevoie să trimitem mass-ul de pe Yahoo Messenger.


 


Pentru asta, ni s-au prezentat patru MARI CAMPIONI: Paraziții, Coma, CTC, E.M.I.L. și un ajutor în caz de nevoie: East Roots. Vineri 13 (Iulie) îi va aștepta pe campionii noștri la Arenele Romane, pentru marea confruntare, însă noi vă vom aștepta pe fiecare dintre voi, care vrea să spargă capul ghinionului cu oglinda din baie.


 


Pe scurt: Vineri 13, Iulie, Paraziții, Coma, CTC, E.M.I.L., East Roots, Arenele Romane, epic concert.


Prețul biletului este de 30 RON (preț ce include un pahar cu bere de la sponsorii noștri, CIUC).


 


Exista si un numar limitat de bilete pentru Meet & Greet. 10 bilete pentru fiecare formatie la pretul de 50 lei (pretul include un long drink din partea sponsorilor nostri, ALEXANDER, intalnirea cu trupele la sfarsitul concertului fiecareia, un pass VIP si un afis al concertului)


Accesul se va face de la ora 19:00, persoanele sub 18 ani pot intra doar insotite de un adult.


Eveniment organizat de Joycraft Solutions powered by Even`thor.