Se incarca...

The Carnival Bucuresti 2019

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Hungry for fun, thirsty for awesome! The Carnival is back in town! 🎭🎪🎡

Dacă anul trecut ai încercat tot ce era inclus în meniu până ai descoperit ce vrei, de data asta știi cu ce începi! Pentru că abia ai prins gustul după trei ani de f̶e̶s̶t̶i̶v̶a̶l̶ Carnaval, ediția asta vine cu #OneExperienceToTaste. Trei zile de senzații care îți pun simțurile la încercare, cu arome din toate colțurile lumii, cu preparate care-ți fură mințile și pe care le regăsești după prima înghițitură.

 Peste 60 de vendori vin să-ți acorde primul loc la masă cu rețete originale din 10 bucătării internaționale. Ceva spicy, ceva fresh sau un topping dulce de tot? Apetitul ți se aprinde odată ce-ai intrat în joc! Burgeri în combinații inedite, frigărui, pulled pork, hot dogs, paste, arepas, paella, tacos, burritos, grills&barbecues, deserturi pentru toți și multe altele. Continuăm? 

Eat and now sing! Nici acum nu ne dăm în lături de la distracție, de aceea ți-am pregătit un line-up care să meargă bine cu pofta de mâncare și să coincidă cu frecvența la care încingem plitele în cele trei zile! Poți da play până târziu în noapte pieselor tale preferate live, chiar pe scena de la Romexpo. Dăm startul unei Fiesta pe măsură, continuăm cu Beats la volum înalt și încheiem cu un Picnic unde sound-ul te așteaptă să rezonezi la unison cu cei mai tari artiști din playlist-ul de Carnaval.

Line-up

Nouvelle Vague ★ Chicane Dj Set ★ Balthazar ★ Peter Bjorn and John ★ Hindi Zahra ★ Subcarpati ★ Asian Dub Foundation (Official) Sound System ★ Sonique Clarke ★ Șuie Paparude ★ Cred Ca Sunt Extraterestru ★ FiRMA ★ The Mono Jacks ★ Basska ★ Robin and the Backstabbers ★ byron ★ Gojira & Planet H ★ Jerry Ropero

+ MANY MORE

http://thecarnival.ro/musiclineup