Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Dupa doua concerte sold-out la Bucuresti si la Timisoara, membrii Dire Straits Experience au decis sa revina in Romania, pentru un mini-turneu ce va cuprinde nu mai putin de patru orase:

Cluj-Napoca @ Sala Polivalenta // 5 decembrie 2016
Craiova @ Sala Polivalenta // 7 decembrie 2016
Brasov @ Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi" // 9 decembrie 2016
Bacau @ Teatrul de Vara "Radu Beligan" // 10 decembrie 2016

Legendara formatie condusa de membrii originali Dire Straits, Christ White si Chris Whitten, acompaniati de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters si Michael Feat, va aduce pe scenele din Craiova, Bacau, Brasov si Cluj-Napoca hituri ca “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”.

Dire Straits a scris istorie in muzica rock si s-a bucurat de un success formidabil la cel mai inalt nivel. Dupa despartirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat sa rasune live in toata lumea prin trupa The Straits care, mai apoi, avea sa evolueze sub numele de “The Dire Straits Experience”.

Componentii formatiei fac parte din elita industriei muzicale, colaborand individual cu artisti precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison, David Gilmour si chiar cu Mark Knopfler.

Show-ul Dire Straits Experience este unul de neratat pentru iubitorii muzicii de calitate si pentru toti cei care vor sa guste putin din istoria glorioasa a unuia dintre cele mai importante si influente grupuri muzicale din toate timpurile.

Asadar, pe 5 decembrie formatia va concerta la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 7 decembrie la Sala Polivalenta din Craiova, pe 9 decembrie la Sala Sporturilor din Brasov, iar pe 10 decembrie la Teatrul de Vara din Bacau.

Inaintea concertului de la Brașov, pe scena va urca formatia Coco, al carei lider este  Adrian Coco Tinca, fostul membru al trupei Compact.  Grupul Coco a luat fiinta in 2014 odata cu lansarea unui prim single, “Raspuns” care a adunat peste 5000 de vizualizari intr-un timp destul de scurt. Trupa are la activ si un album, “Învingator” pe care l-a promovat in cadrul unui turneu national.

Biletele sunt disponibile astfel:

Cluj-Napoca (5 decembrie) // Sala Polivalenta 

VIP  - 300 lei
Categoria I – 250 lei
Categoria II – 180 lei
Categoria III – 100 lei
Categoria IV – 75 lei
Categoria V – 60 lei

Craiova (7 decembrie) //Sala Polivalenta

VIP  - 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 60 de lei

Brașov (9 decembrie) // Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi”

VIP  - 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 60 de lei

Bacau (10 decembrie) // Teatrul de Vara Radu Beligan

Categoria I – 300 de lei
Categoria II – 200 de lei
Categoria III – 100 de lei

Concertele Dire Straits Experience sunt organizate de Phoenix Entertainment.

Sponsori / Parteneri