THE EVENT 2016 - RIHANNA, SIA and more  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Superstarul mondial RIHANNA va concerta in premiera in Romania pe 14 august 2016! Concertul va avea loc in Piata Constitutiei si face parte din The Anti World Tour 2016, turneu ce a inceput in toamna anului trecut in America si care continua si pe parcursul acestui an.


Dupa concertul Rihanna din 14 august 2016, in aceeasi locatie si pe aceeasi scena organizatorii va propun o serie de concerte cu artisti de top care vor sustine show-uri in premiera in Romania.


Astfel, pe 15 august, pe scena din Piata Constitutiei va urca STEVE AOKI, un muzician american cu renume in zona electro-house.


Pe 17 august, veti avea parte de o alta serie de concerte live, alaturi de nume importante din industria muzicala internationala – SIA, SELAH SUE si OH LAND.


Evenimentele sunt organizate de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.


 


Bilete si abonamente:


 


Pentru cele 3 zile de evenimente, 14, 15 si 17 august, se pun in vanzare ABONAMENTE la urmatoarele categorii de preturi:


Normal Circle - un numar limitat de abonamente Early Bird  vor fi puse in vanzare la pretul de210.6 lei. Dupa epuizarea acestora, pretul va deveni 270 lei.


Golden Circle - 518.4 lei


Dinamond Circle - 702 lei


Tribune VIP - 777.6 lei


Bilete pe zile:


Ziua 1 (14 august) - Concert RIHANNA & Guest


Normal Circle - un numar limitat de bilete Early Bird 1  vor fi puse in vanzare la pretul de 151.2 lei. Dupa epuizarea acestora, special pentru ziua in care va concerta Rihanna si numai pentru aceasta zi, va exista si o categorie de bilete Early Bird 2, in numar limitat, cu pret promotional de 172.8 lei. Dupa epuizarea lor, pretul va deveni 194.4 lei.


Golden Circle  - 464.4 lei


Dinamond Circle - 572.4 lei


Tribune VIP - 648 lei


 


Ziua 2 (15 august) - Concert STEVE AOKI & Guest


Normal Circle - un numar limitat de  bilete Early Bird 1 vor fi puse in vanzare la pretul de 54 lei. Dupa epuizarea acestora, pretul va deveni 86.4 lei.


Golden Circle - 140.4 lei


Dinamond Circle - 172.8 lei


Tribune VIP - 270 lei


 


Ziua 3 (17  august) - Concert SIA , SELAH SUE, FALULLAH


Normal Circle - un numar limitat de bilete Early Bird 1 vor fi puse in vanzare la pretul de 145.8 lei. Dupa epuizarea acestora, pretul va deveni 172.8 lei.


Golden Circle - 270 lei


Dinamond Circle - 410.4 lei


Tribune VIP - 486 lei


 


Pentru a face cat mai placuta experienta de a intra in posesia biletelor, va rugam sa luati in considerare urmatoarele aspecte:


 


1. Pentru biletele la care a fost selectata varianta de plata "Cash - la sediile  Eventim.ro", rezervarea dumneavoastra este valabila 7 zile


2. Pentru biletele care au fost cumparate online si achitate cu cardul, dar care au ca varianta de livrare ridicarea de la sediu: biletele dumneavoastra se pot ridica oricand doriti, inclusiv in ziua concertului, va rugam sa evitati aglomeratia din aceste prime zile.3. Pentru biletele la care modalitatea de plata selectata este transfer bancar, timpul de realizare a platii este de 5 zile. Este OBLIGATORIU sa introduceti in detaliile platii numarul comenzii si ID Comanda, pe care le regasiti in email-ul de confirmare, in caz contrar nu putem sa identificam si sa inregistram comanda dumneavoastra. Tot pentru aceste comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati introdus COMPLET si CORECT adresa de livrare in contul dumneavoastra deschis pe site-ul Eventim.

4.Termenul de procesare pentru biletele comandate prin curier este de 14 zile lucratoare. Eventim.ro face toate eforturile posibile ca biletele dumneavoastra sa ajunga mult mai rapid.
 


5. Email-urile primite pe adresa de contact a Eventim, contact@eventim.ro, vor fi procesate in ordinea primirii. Va rugam sa intelegeti ca exista posibilitatea ca raspunsul sa intarzie pana la 7 zile lucratoare.