The Human Body Exhibition  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

ATENTIE! In functie de tipul lor, biletele achizitionate online sau in reteaua Eventim pot fi folosite pentru a vizita expozitia in ORICARE dintre zilele ramase din momentul achizitionarii si pana la inchiderea expozitiei, ultima zi fiind 4  august! Exemple:


Bilet Adult Marti-Vineri: permite accesul (un singur acces) in orice zi a saptamanii, de marti pana vineri, din momentul achizitionarii pana in 4 august inclusiv. Ziua o alegeti dumneavoastra.

Bilet Adult Sambata-Duminica: permite accesul (un singur acces), in orice zi de sambata sau duminica, din momentul achizitionarii si pana in 4 august inclusiv. Ziua o alegeti dumneavoastra.

EXPOZI
TIA “THE HUMAN BODY”, in premiera in Romania, la Muzeul „Antipa”! Expozitia poate fi vizitata intre 22 martie si 4 august 2013, Marti-Duminica inclusiv, intre 10.00-20.00. Biletele pot fi achizitionate online, pe site-ul eventim.ro, sau in reteaua Eventim. Biletele pot fi achizitionate si la intrare.
Pe site-ul Eventim aveti la dispozitie tehnologia print@home! Alegeti biletele, platiti cu cardul si le tipariti singuri acasa!


 


EXPOZITIA “THE HUMAN BODY” vine in premiera in Romania! Expozitia include peste 200 de exponate - corpuri umane reale, care, prin disectiile la nivelul organelor si tesuturilor ofera o perspectiva unica, tridimensionala, fidela, asupra a ceea ce se afla sub piele, asupra miracolului corpului omenesc si a modului in care acesta functioneaza. Un eveniment produs de GForce ExhibitionS  si organizat de Events in colaborare cu Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”.


Incepand de pe 22 martie, biletele se pot achizitiona si la intrare la Muzeul Antipa.

Ultima ora de acces pentru public este 19.
Expozitia „THE HUMAN BODY” se deschide pe data de 22 martie 2013 la Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” unde poate fi vizitata pana pe data de 4 august, zilnic de marti pana duminica inclusiv, intre orele 10.00 – 20.00. Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din intreaga lume, fiind prezentate in orase precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende. Expozitia ”The Human Body” isi propune sa schimbe modul in care vizitatorii percep corpul uman, oferind romanilor, in premiera, o sansa unica de a-si privi organismul prin ochii unui chirurg si de a „experimenta” o incursiune vizuala in interiorul sau. Nu in ultimul rand, scopul expunerii este si acela de a-i determina pe vizitatori sa-si respecte si sa-si ingrijeasca organismul, acordand atentie felului in care aleg sa traiasca.


 


Presa internationala despre Expozitia „The Human Body”:


"Iti taie respiratia, este teribila si chiar frumoasa" - Irish Times (Irlanda)


"O calatorie fascinanta in corpul uman" - Il Giornao Edelpiemonte (Italia)


"O expozitie impresionanta ... Aceasta expozitie unica indeplineste toate asteptarile" - Comert Oostende (Belgia)


"Cea mai vizitata si controversata expozitie de pe planeta… O adevarata calatorie de la stiinta la mister" - Libero-ul Sri (Italia)


 


Expozitia ”The Human Body” isi poarta vizitatorii intr-o calatorie uluitoare prin noua galerii ce prezinta  componentele esentiale ale anatomiei umane. „De ce stranutam?.. De ce sunt soldurile femeii mai mari decat cele ale barbatului?.. Unde se afla cele mai mici oase in corpul nostru? Care sunt efectele fumatului pasiv asupra fertilitatii? Care muschi sunt mai puternici, cei ai femeii sau ai barbatului? Care este rolul placentei? Unde se gaseste vertebra Atlas in corpul nostru? Dar tendonul lui Ahile? Ce este o scanare TC? De cate ori respiram, in medie, pe minut? Colesterolul, bun sau rau?” sunt doar cateva din intrebarile la care veti afla raspuns vizitand expozitia ”The Human Body”. Vizitatorii vor putea vedea efectele fumatului (vor avea ocazia sa compare un plaman sanatos cu un plaman grav afectat de fumat), ale obezitatii si ale altor afectiuni cauzate de neglijarea organismului.


 


Corpurile umane prezentate in cadrul expozitiei „The Human Body” au fost donate, in conformitate cu legislatia chineza, catre Dalian Hoffen Bio-technique Laboratory; sunt nerevendicate, iar moartea lor a survenit din cauze naturale. Institutul cerceteaza si dezvolta tehnica plastinatiei pentru conservarea corpurilor umane, furnizand exponate scolilor de medicina, dar si vizitatorilor muzeelor, in scop educational. Prin plastinatie, tesutul uman este conservat definitiv prin tratarea cu cauciuc siliconic lichid. Rezultatul final este un organ sau un organism uman cauciucat, perfect conservat pana la nivel celular, si in mod definitiv. Aceasta tehnica permite prezentarea corpului uman in toata complexitatea sa de sisteme: osos, muscular, nervos, circulator, digestiv, etc. Procesul de transformare a unui intreg  organism uman intr-un exponat plastinat poate dura mai mult de un an. Toate exponatele sunt tratate cu maxima grija si respect.


Parteneri media: Radio Guerrila, Sapte Seri, Cocor Media Channel, The Light Cinema, United Media, IBIS HOtel, Port.ro, Ziare.com, 220.ro, Peteava.ro. Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Centrul de Presa, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ, Calendar Evenimente.  


 Copiii cu varste mai mici de 7 ani beneficiaza de acces gratuit.