Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 

“THE MASTERPIECE”

Traieste o experienta emotionanta deosebita!

 

Capodopere ale muzicii de film, intr-o productie sincretica de exceptie, vor fi puse in scena pe 23 Martie, de la ora 19:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

 

“Life is not measured by the breaths we take,

but by the moments that take our breath away”.

 

Evenimentul “The Masterpiece” prezinta in premiera mondiala lucrari moderne din muzica de film extraordinara intr-o productie sincretica, epica, obtinuta prin colaborarea a 140 de profesionisti oferind 140 minute de continut intens. Sincretismul este obtinut prin imbinarea armonioasa, sincronizata, a muzicii de film cu lumini, lasere, video (pe display LED gigant), elemente pirotehnice si de coregrafie.

 

Prin implicarea in acest proiect a maestrilor compozitori de la Hollywood: Hans Zimmer, John Williams, Thomas Bergersen, Gerard Marino, Londra: Guy Farley si Barcelona: Ivan Torrent, cu partituri unice/scrise special pentru eveniment  si sunete electronice de calitate exceptionala, publicul din Romania va intra in contact cu viitorul muzicii orchestrale in concert - interpretarea hibrida a sunetelor electronice ultramoderne impreuna cu cele ale Orchestrei Simfonice Bucuresti, corului si instrumentelor exotice, etnice, vechi de mii de ani.Invitati speciali ai evenimentului: Tina Guo si Uyanga

Tina Guo (U.S.A. – violoncel electric) este unul dintre cei mai inovatori si talentati muzicieni din lume in arta violoncelului clasic si electric. Solista pentru productii de renume precum Iron Man 2, Sherlock Holmes, Inception, Diablo III, Call of Duty, CSI:NY, Tina colaboreaza cu artisti celebri precum Hans Zimmer, Carlos Santana, Kelly Clarkson, Johhny Marr, The Foo Fighters, Carrie Underwood, Miles Evans, Stevie Wonder, Peter Gabriel, Josh Groban, John Legend, Chris Isaak. Este solista Turneului Mondial ”Michael Jackson – The Immortal”.

Uyanga (Mongolia) este remarcabila prin vocea etnica extraordinara, fiind unul din putinii muzicieni din lume experti in stilul vocal mongolez ”urtiin duu”. Vocea sa a aparut in productii Google si Disney, Uyanga reusind sa imbine armonios acest talent special cu muzica pop si R&B.

 

Orchestra Simfonica Bucuresti este pilonul care va sustine acest maraton muzical de 140 de minute. Orchestra a luat fiinta in anul 2006 la initiativa Asociatiei Philson Young. Prin exuberanta, energia si bucuria de a face muzica, acest proiect educational are o viziune pe termen lung cu privire la arta interpretarii muzicale. Membrii orchestrei, muzicieni reputati ai scenei culturale romanesti, au fost apreciati de-a lungul timpului fie in calitate de solisti, fie ca membri ai altor orchestre si ansambluri nationale si internationale. Activitatea acestora a fost distinsa nu de putine ori cu premii acordate de prestigioase jurii din Romania sau din strainatate.

 

Ciprian Costin este producatorul si dirijorul evenimentului “The Masterpiece”.  Muzician multivalent care a incantat publicul in roluri de compozitor (U.S.A., Franta, Romania), dirijor (U.S.A) si pianist (Romania, Franta, Germania, Olanda, Italia, U.S.A., Canada), Ciprian este detinatorul mai multor premii internationale in concursuri de pian, compozitie si informatica (algoritmica, respectiv IT – Microsoft Imagine Cup). Ciprian a studiat tehnici avansate de dirijat pentru Film/TV cu discipoli ai Maestrului Leonard Bernstein, precum si compozitia cu Maestrul Viorel Munteanu la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi. A absolvit celebra institutie Berklee College of Music, Boston, U.S.A cu distinctia "Cum Laude".

 

Programul concertului urmareste un traseu cronologic, redat de inceputul Universului si formarea galaxiilor -THE TREE OF LIFE, Pamantul de acum milioane de ani - OUT OF AFRICA, Grecia antica - GOD OF WAR, Imperiul Roman - GLADIATOR, epoca medievala - DRACULA, crime din secolul al 19-lea - SHERLOCK HOLMES, arta figurativa - moderna - MODIGLIANI, viata unor categorii sociale din Japonia interbelica -MEMOIRS OF A GEISHA, alternativele istoriei unei religii - THE DA VINCI CODE, viitorul in care subconstientul poate fi controlat prin vise - INCEPTION.

Finalul EPIC prezinta in premiera mondiala muzica din TRILOGIA DARK KNIGHT, trimitandu-ne catre sentimente si concepte umane general valabile in contextul in care traim: sacrificiul pentru a schimba lumea in bine, diferentele enorme sociale, comportamentul psihologic in fata terorismului, idealismul si credinta de neclintit care dezvaluie capacitati umane uimitoare – puterea de autodepasire, determinand acte altruiste extraordinare.

 

“To live is the rarest thing in the world” - Oscar Wilde.

Traieste o experienta emotionanta deosebita! - www.TheMasterpiece.ro

 

Sponsori / Parteneri