spargatorul-de-nuci-amanat-septembrie-2023 - Bilete

Theatre Russian Ballet  - Bilete

Data evenimentului 30 sept. sâm. 20:00

Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Spargatorul de Nuci

Opera Nationala Bucuresti, Bucuresti
Modificare in program

Detalii eveniment

Amânarea Spectacolului “SPARGATORUL DE NUCI”


Din cauza contextului actual, spectacolul SPARGATORUL DE NUCI programat în perioada 2 – 9 septembrie 2022 la: Bucureşti -Opera Naţionala (3 septembrie 2022), Constanţa- Teatrul Naţional de Operă si Balet Oleg Danovski (2 septembrie 2022), Sibiu -Centrul Cultural Ion Besoiu (6 septembrie 2022) și Cluj-Casa De Cultura a Studentilor (9 septembrie 2022) se amână până anul viitor în luna SEPTEMBRIE 2023.

Persoanele care au achiziţionat bilete,pot păstra biletele, acestea rămânând valabile la spectacolele care vor avea loc în 2023. Sau pot solicita un voucher in cuantumul sumelor achitate, în termen de 30 de zile conform legii 131 din 12 mai 2021, voucherele având valabilitate pana la data de 30 septembrie 2023. Acest lucru se poate face prin intermediul casieriilor sălilor sau online in funcţie de unde au fost achitionate biletele respective.

Organizatorii și membrii celui mai consacrat balet rus din Sankt Petersburg își cer scuze pentru eventualele neplăceri create și îî asigură pe iubitorii de balet că extraordinarul spectacol "Spargatorul de Nuci" de Piotr Ilici Ceaikovski va reveni anul viitor în România într-o formulă absolut inedită totodată va asigura ca depun toate diligenţele sa se desfășoare in aceleași condiţii anunţate iniţial.

“Am susţinut multe spectacole de-a lungul carierei mele, am dansat pentru Regele Spaniei, Regina Angliei, am luat contact cu “scândura” scenelor: La Scala - Din Milano, Metropolitan Opera House, Vienna Staatsoper, Paris Opéra și multe altele, și pot spune din toată inima că publicul român este unul aparte, un public ce fuzionează cu cultura rusă, un public pe care îl simţi prezent, alături de tine atunci când dansezi. Un public cald dar în același timp foarte exigent! Tocmai din acest motiv gândul de a mă reîntoarce în România mă bucură dar mă și înspăimântă, fiindcă realizez că trebuie să fiu la cel mai înalt nivel al meu. Faptul că avem șansa să ne reîntoarcem în România, pentru mine, este o onoare“ - a declarat prim balerinul Aslan Karginov într-un interviu acordat.

Detalii privind datele exacte și locaţiile spectacolelor vor fi publicate într-un ulterior comunicat de presă.

Vă mulţumim pentru înţelegere și pentru încredere!