THIRTY SECONDS TO MARS  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii evenimentThirty Seconds To Mars ajung, pentru prima oară, in România


Dupa ani de așteptare, trupa americană Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima oară in România, pentru a susține un show exploziv, in aer liber, in data de 5 Iulie 2014, la Romexpo, București.

Cu mai puţin de o lună până la primul concertul Thirty Seconds to Mars în România, organizatorii au anunţat trupa care va deschide concertul acestora. Aşadar, concertul Thirty Seconds to Mars de sâmbătă, 5 iulie 2014, de la Romexpo, Bucureşti, va fi deschis de către trupa americană Bad Things.


Thirty Seconds To Mars și-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” și in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.


 “Europa a devenit o a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de încantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventură“, spune Jared Leto. “Călătoria noastră in jurul lumii continuă cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de până acum”.


Lansat la casa de discuri Polydor Records, LOVE LUST FAITH + DREAMS – albumul ce dă și numele turneului – a inregistrat un succes masiv in intreaga lume, clasându-se pe locul cinci in topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elvetia și Polonia, și pe locul șase in SUA și Canada.


Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars – This is War – a doborât recordul pentru cel mai lung tur realizat vreodată de o trupa rock, intrând in Guinness World Record. Trupa a concertat fără întrerupere timp de doi ani, în 60 de tari de pe șase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste trei milioane de personae, care au ramas fără suflare, eveniment dupa eveniment.


In ceea ce privește concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: “Vom cânta atât piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS,  cât și de pe This is War,  A Beautiful Lie si Welcome To the Universe. Vă asteaptă o seară nebună, plină de surprize si spectacol!”


 


Componența Thirty Second To Mars:


Jared Leto (voce/chitară),


Shannon Leto (tobe),


Tomo Milicevic (chitară/clape)


 


http://thirtysecondstomars.thisisthehive.net/tour/


 


Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production si


D&D East Entertainment