hospice-square - Bilete

Ticket donatie HOSPICE Casa Sperantei  - Bilete

Detalii eveniment

De 29 de ani, la HOSPICE scriem împreună povestea solidarității! Este o poveste în care nu putem exista unii fără ceilalți. Nu este doar despre cei care au nevoie de ajutor și care trec prin situații dramatice, ci este foarte mult și despre cei care găsesc puterea să ajute din puținul pe care îl au. Trebuie să asigurăm continuitate serviciilor de îngrijire paliativă, motiv pentru care avem nevoie de cât mai mulți oameni de bine, oameni uniți de dorința de a alina suferințe.

Am avut de-a lungul timpului nepoți care și-au donat alocația cu gândul la bunica îngrijită de echipele noastre, pacienți care au donat din puținul lor, din pensia lor, antreprenori care, deși greu încercați de incertitudini și instabilitate, au găsit resurse pentru a ne fi alături în demersul nostru de a-i sprijini pe cei vulnerabili, copii și adulți care au primit un diagnotic-sentință.

Vă rugăm să ne fiți alături! Putem să oferim îngrijirea paliativă cu ajutorul fiecăruia dintre voi. În acest sens, vă propunem să aveți întotdeauna dimensiunea generală a situației: gesturile mici, ajutoarele mici adunate cu multe gesturi și ajutoare mici duc la binele cel mare.