tika-taka-1 - Bilete

TIKA TAKA” – Konstantinos Koufos

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Greek concert “TIKA TAKA” – Konstantinos Koufos

Greek Star Artist Events prezintă Konstantínos Koufós & Band, Sâmbătă, 23 iulie 2022 pe plaja Argo Beach Mamaia pentru primul său concert în Constanţa. Însoțit de super-band-ul lui format din 7 instrumentiști formidabili, Konstantinos promite un show pe care să îl ții minte!

Konstantínos Koufós (gr: Κωνσταντίνος Κουφός) a fost votat "Best New Artist" în Grecia în anul 2016, urmând apoi colaborări cu artiștii eleni de top precum Sakis Rouvas, Nikos Vertis, Paola sau Konstantinos Argyros.

"The most beautiful in Greece (Tika Taka Tika Ta)" cu peste 70 milioane de vizualizări, a devenit cel mai popular youtube video al anului în Grecia, piesa fiind apoi inclusă în setlisturile concertelor multor artiști greci sau internaționali precum Paola sau Thalia. Piesa a fost urmată de alte compoziții ce au între 10M și 50M de vizualizări. Și le vei putea asculta și cânta pe toate #live sâmbătă, 23 iulie 2022 pe plaja Argo Beach Mamaia.

Tu ți-ai rezervat locurile?

Acces locatie: 22:00 I Show: 23:30

🎫 Bilete:

VIP - 200 lei - în fața scenei cu loc la masă*, valabil doar cu rezervare Cat. A - 150 lei - acces general cu loc la masă**, valabil doar cu rezervare Cat. B - 100lei – acces general

*Mesele se pot rezerva pentru minimum 6 persoane

**Mesele se pot rezerva pentru minimum 4 persoane

Biletele pot fi cumpărate online de pe Eventim.ro.


☎ Rezervările se fac:

- la tel. 0747 109 006 / 0722 999 082

- prin email la greekstarartistevents@gmail.com


IMPORTANT:

✔ Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor

✔ Vă rugăm să vă rezervați masa din timp

✔ Evenimentul are loc pe plaja