Tips&Tricks conducere defensiva Audi RS4  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Ai fost intotdeauna adeptul senzatiilor tari si viteza a fost singura care ti-a permis sa te exprimi? Te simti mai liber sau mai extaziat atunci cand corpul tau se lasa in voia ei? Exista multe modalitati prin care poti sa ai parte de toate aceste efecte, insa senzatia deplina o simti atunci cand conduci corect si sigur. De aceea iti propunem cateva tips and tricks de conducere defensiva pentru ca experienta ta la volan sa fie 100% safe.Ne simtim obligati sa atragem atentia asupra acestui lucru, mai ales ca de multe ori ti-am propus nenumarate experiente bazate pe viteza si masini puternice. Este foarte important sa mentionam faptul ca tot ce iti aratam aici se realizeaza in conditii de maxima siguranta si punem accent pe condusul precaut, care sa nu iti puna viata in pericol, dar nici a celor din jur. Pe pistele noastre si in conditii safe, ai voie sa accelerezi, pe sosele nu.


Daca tu consideri ca poate nu stapanesti toate trucurile sau poate nu ai reflexele necesare pentru un condus sigur, iti recomandam cateva tips and tricks de conducere defensiva, cel mai complex curs de profil din Romania. Ai parte atat de aprofundare teoretica, cat si practica, si in plus, iti ascutim reflexele in simulatoare indoor si outdoor. Este foarte important pentru noi sa te stim in siguranta si de aceea iti recomandam acest curs cu toata seriozitatea de care dam dovada.


Ai parte de 20 de minute de tips and tricks de conducere defensiva cu propria masina care iti permit sa iti limpezesti nelamuririle sau indoielile pe care le aveai in legatura cu anumite comenzi sau directii si dupa aceea te lasam sa te distrezi maxim. Se presupune ca esti un sofer complet acum, deci timp de 10 min, iti dam pe mana o masina de curse si let the fun begin. Totul se intampla la Academia Titi Aur, care cuprinde cel mai complex autodrom din Europa de Est, cu peste 8 zone diferite pentru condus, cu o echipa de elita, pasionata de masini, adrenalina si senzatii tari, toate in conditii de maxima siguranta.


Detaliile experienței:  • Instructaj privind circuitul și regulile de siguranță ale acestuia și ale mașinii

  • Tur de 10 de minute pe un circuit profesionist cu mașina ta

  • Tur de 10 de minute pe un circuit profesionist cu o mașină la alegere

  • Locație: Academia Titi Aur

  • Experiență pentru o persoană

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)

  • Soferul trebuie sa fie in posesia unui permis de conducere valabil in momentul realizarii experientei