toamna 300 - Bilete

TOAMNA BUCURIEI!

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

TOAMNA BUCURIEI

Cu mare, mare bucurie va pregatim un nou retreat magic: de data aceasta, ne vedem in Tara Barsei, sa petrecem 3 ZILE DE VIS, pe taramul binecuvantat de la BRAN-MOIECIU.

Perioada: 2 - 4 octombrie

Va asteptam intr-un weekend all-inclusive, de rasfat si relaxare, la Gulliver Mountain Resort 4*, in paradisul iubitorilor de natura. Pe un platou montan cu vedere feerica, atat spre Muntii Piatra Craiului, cat si spre Muntii Bucegi. Cu peisaje de poveste, dominate de paduri luxuriante de fag si brad, cu aer pur si sanatos, specific zonelor de munte, intr-o atmosfera de care va veti indragosti iremediabil. Cu bucate de pomina si legende medievale care taie respiratia.

Pensiunea Gulliver Mountain Resort 4* a fost proiectata ca resedinta de vacanta a unui explorator burghez de la inceputul secolului trecut. Magia locului se face simtita inca din fata receptiei, acolo unde se gaseste amplasata o veritabila piesa de colectie: o superba pianina care vibreaza inca, in amintirea vremurilor cu parfum de odinioara.

Ferestrele generoase ale pensiunii ne vor aseza fata in fata cu muntele, de oriunde ne-am uita. Atat camerele, cat si restaurantul ofera o priveliste de senzatie: de-o parte, Bucegii, de cealaltă parte, masivul Piatra Craiului. Vom fi complet izolati de tumultul si agitatia vietii de zi cu zi, intr-un spatiu in care grijile cotidiene chiar nu-si au locul.

Moieciu este, probabil, cea mai frumoasa destinatie de vacanta din Tara Barsei.

Pret bilet - 990 lei

Pretul include 3 zile de activitati si 2 nopti de cazare (in camera dubla), cu toate mesele incluse (servicii all-inclusive tip bufet), transport asigurat (Bucuresti-Moieciu-Bucuresti), 7 super-sesiuni de antrenament (revitalizare si energizare pentru trup si suflet, sub indrumarea celor mai buni instructori de fitness din Romania), plimbari de explorare a zonei, foc de tabara, cadouri din partea organizatorilor.

DESPRE ORGANIZATORI - ECHIPA MUSIC & CYCLING

Evenimentul "TOAMNA BUCURIEI!" este parte din proiectul Music & Cycling.

Music & Cycing este, inainte de toate, o succesiune de stari si emotii decupate din viata.

Va invitam intr-un carusel de sarbatoare, in care muzica, uimirea, fascinatia, alintul si dragostea sunt ingredientele-cheie.

Fiecare concept si fiecare experienta pe care vi le propunem, vin din sufletele si mintile unor oameni a caror ambitioasa dorinta e sa traiti ce n-ati mai trait, sa simtiti ce n-ati mai simtit, sa va bucurati cum n-ati mai facut-o. 

Credem cu tarie in interactiunea nemijlocita. Vrem sa va privim si sa va priviti in ochi. Vrem sa va auzim si sa va auziti vocile nealterate de tehnologie. Stim ca suntem, cu totii, mai mult decat beneficiari ai unei realitati virtuale. In cele din urma, doar dincoace de ecran se stinge dorul si se naste bucuria adevarata.