toate - Bilete

TOATE MI SE ÎNTÂMPLĂ NUMAI MIE

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

TOATE MI SE ÎNTÂMPLĂ NUMAI MIE de Mihai IGNAT

Textul tratează, cu mult umor, dezamăgirile și neliniștile unui tânăr convins că viața îi joacă permanent farse. Cum ieși dintr-o încurcătură cauzată de o întâlnire cu o persoană cunoscută pe rețelele de socializare, cum îi explici psihologului că toate ți se întâmplă numai ție sau cum ajungi în situații limită, când ești convins că toate ți se întâmplă numai mie.

Iată trei situații: când disperate, când jenante, dar mai ales comice, prin care trece personajul interpretat de Cristian Iorga în one man show-ul „Toate mi se întâmplă numai mie” de Mihai Ignat.

One man show cu actorul CRISTIAN IORGA

Regia: Laura Moldovan

Durata: 1 oră și 20 minute, fără pauză.

Spectacol recomandat persoanelor peste 14 ani.

Mihai IGNAT: EZ IS CSAK VELEM TÖRTÉNHET MEG

A szöveg kiváló humorral ismerteti egy olyan fiatalember csalódásait és nyugtalanságát, aki meg van győződve arról, hogy az élet gúnyt űz belőle. Hogy lehet megúszni egy, a közösségi médián összehozott találkát, hogy tudod megmagyarázni a pszichológusodnak, hogy ez is csak veled történhet meg, hogy kerülhetsz mindenféle kínos helyzetbe akkor, amikor meg vagy győződve, hogy ez is csak veled történhet meg.

Három szituáció, melyben a Cristian Iorga színművész által megformált szereplő hol kétségbeesett, hol kellemetlen, de legfőképpen komikus helyzetbe kerül.

One man show CRISTIAN IORGA színművész előadásában

Rendező: Laura Moldovan

Időtartam: 1 ora 20 perc szünet nélkül

14 éven felülieknek ajánlott előadás.