TODES BALLET - #tobecontinued  - Bilete

Data evenimentului 06 nov Du 20:00

TODES BALLET - #tobecontinued

Sala Palatului, Bucuresti
reprogramat

Detalii eveniment

Dragi clienti,

 

Dupa lupte seculare, care au durat mai bine de doi ani, suntem in sfarsit in posibilitatea de a anunta noua data a spectacolului "Todes Ballet". Astfel, noua data obtinuta cu acordul conducerii RAAPPS si a Salii Palatului, carora le multumim si pe aceasta cale, este: joi, 2 Noiembrie 2023, ora 20:00.


Toti artistii sunt posesori de vize Schengen si isi doresc sa revina pe scenele din Romania, motiv pentru care si-au pus in calendar noua data pentru a o onora. Ne bucuram, de asemenea, ca iubitorii de spectacole de calitate, in marea lor majoritate, doresc sa participe la acest eveniment.

Va informam ca pana la data de 7 Octombrie 2022 va puteti exprima optiunea de a pastra biletele pentru noua data sau puteti solicita un voucher utilizabil pentru urmatoarele alte spectacole ale aceluiasi organizator.

In cazul in care doriti preschimbarea voucherelor in bani si returnarea sumelor achitate, va informam ca aveti posibilitatea de a solicita acest lucru, insa nu mai devreme de data sustinerii spectacolului si nu mai tarziu de 90 de zile dupa sustinerea acestuia.

In cazul in care doriti preschimbarea biletelor in vouchere utilizabile pentru urmatoarele alte spectacole ale aceluiasi organizator, va rugam sa transmiteti o cerere pe adresa de e-mail Ldionescu@yahoo.com sau sa apelati numarul de telefon 0726704083.

 

Va multumim pentru intelegere!