ToTo  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Phoenix Entertainment împreună cu Meridian Taxi vin în întâmpinarea celor care vor își transforme noaptea de sâmbătă, 27 iunie, într-una unică și memorabilă. Astfel, la începutul serii vă puteți lăsa purtați de hiturile marca Toto, având șansa de a fredona, împreuna cu unii dintre cei mai mari muzicieni ai planetei, versurile unor piese ca "Africa", "Rosanna", "Hold the line", iar noaptea se va încheia cu o eforie pe măsură la concertul Godsmack, una dintre cele mai mari și în vogă formații din lume.


Astfel, transportul de la Sala Palatului la Arenele Romane și înapoi spre destinațiile proprii va fi oferit gratuit prin intermediul serviciilor Meridian.


Ambele trupe vor concerta pentru prima dată în România în aceeași seară, cea de 27 iunie, iar programul este structurat astfel încât doritorii să ajungă în timp util, cu ajutorul mașinilor Meridian, pentru a se bucura de show-urile complete. Așadar, la ora 19:00 se vor  deschide porțile Sălii Palatului, iar la ora 20:00 va urca pe scena Toto care va încânta publicul cu hiturile care au scris istorie în muzica rock precum „Africa”, „Rossanaa” sau „Hold The Line”. În același timp, la Arenele Romane, pregătirile pentru cel mai tare concert de alternative metal din România vor fi în toi. Astfel, tot la orele 19:00, porțile Arenelor se vor deschide, urmând ca la ora 20:00 trupa Dirty Shirt să încălzească atmosfera cu show-ul lor unic, rezultat al combinației dintre elemente folclorice și muzica metal, iar de la ora 21:00, celebrul toboșar Mike Terrana (Tarja Turunen, Axel Rudi Pell) va ține în priză publicul pentru 90 de minute de rock’n’roll veritabil. De la orele 23:00, Arenele Romane vor „sări” în aer la apariția pe scenă a senzaționalilor Godsmack.


„Pentru noi, confortul publicului este cel mai important, așa că ne bucurăm tare mult ca, împreună cu Meridian, putem să oferim această soluție celor care vor sa ia parte la aceste două mari premiere pe piata concertistică din România”, a declarat Mohi Younes, general  manager Phoenix Entertainment.


Este pentru prima oară când un promoter român ia în considerare aspectul transportului fanilor la eveniment. Cei care au achiziționat deja bilete pentru ambele concerte trebuie să le preschimbe într-unul nou care include și voucherul de transport. Preschimbarea se poate face numai de la sediul Eventim (str. Polona, nr. 15), de luni până vineri, între orele 10:00 și 20:00.
LEGENDARA TRUPA TOTO VINE IN PREMIERA IN ROMANIA 

Dupa o asteptare indelungata, iubitorii de muzica buna vor avea in sfarsit sansa de a-i vedea pe Toto live, in concert pentru prima data in 2015, pe 27 Iunie la Sala Palatului.


Putine grupuri din istoria muzicii inregistrate au reusit individual sau impreuna sa marcheze cultura pop asa cum au facut-o cei de la Toto. Hit-urile care au fermecat generatii intregi vor transforma seara de 27 Iunie intr-o experienta unica, Toto fiind recunoscuti pentru performantele lor live impecabile. Cei prezenti se vor delecta cu piese celebre precum: “Hold the Line”,”Africa”,”Rosanna”, “I won’t hold you back”, “Georgy Porgy” si multe altele din bogatul lor repertoriu de piese legendare.


 Lucrand intr-o varietate larga de proiecte, amprenta fiecarui membru al trupei poate fi ascultata pe un numar impresionant de peste 5000 de albume care insumate le-au adus vanzari de jumatate de miliard de copii in intreaga lume. De asemenea, performantele lor nu au trecut fara sa fie recunoscute de catre NARAS (National Academy of Recording Arts and Sciences), primind nu mai putin de 225 de nominalizari la premiile Grammy. Ca trupa, Toto avandut 35 de milioane de albume si chiar si in prezent continua sa umple pana la refuz stadioane si sali de concerte in intreaga lume. 
   Acestia reprezinta un simbol incontestabil al culturii pop si sunt printre putinele trupe care si-au pastrat stilul original,in ciuda tuturor schimbarilor din curentele muzicale, bucurandu-se de-alungul a celor 36 de ani de cariera de o vasta baza de fani din toate generatiile. Nu este deloc  exagerat sa spunem ca 95% din populatia de pe glob, a auzit cel putin un proiect in care este implicat unul dintre membrii Toto.    Asadar, Phoenix Entertainment va invita sa participati la un show incredibil care va marca cu siguranta istoria concertelor din tara noastra.