TRANCENDANCE  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

TrancENDancE implineste 10 ani de activitate, iar acest eveniment face parte din seria de evenimente aniversare “ 10 Years of TrancENDancE ”. A doua editie 10 Years of TrancENDancE with SNATT & VIX, ii are ca invitatii pe : ALY & FILA, COSMIC GATE si RUBEN DE RONDE!


 


ALY & FILA


La fel de fierbinti ca Sahara si la fel de impunatori ca piramidele, Aly & Fila continua sa ramana singurii egipteni care au reusit sa obtina un succes fulminant pe scena EDM. Atat productiile trance de la inceputul carierei lor (ex: ‘Eye of Horus’ si ‘Spirit of Ka’) cat si hiturile mai recente cum ar fi ‘We Control The Sunlight’ (A State Of Trance’s Tune of the Year 2011), se impletesc armonios cu mixuri radio si live absolut explozive. De la an la an cei doi se situeaza din ce in ce mai sus in celebrul DJ Magazine Top 100 DJs, in 2013 ajungand in top 20. Succesul este marcat de nenumarate evenimente (petreceri, festivaluri) internationale la care Aly & Fila au participat, fiind capabili sa incante cu seturile lor milioane de fani ai muzicii trance in fiecare an. In vara 2013 artistii au lansat al doilea lor album intitulat ‘Quiet Storm’, mult asteptat dupa primul lor album de succes ‘Rising Sun’ iar la numai un an dupa, acum in toamna anului 2014, au revenit in mod suprinzator cu un alt nou album, cel de-al treilea la numar numit “The Other Shore”, un album foarte reusit ce deja se bucura de un real succes.


De aproape un deceniu Aly & Fila cuceresc inima, mintea si imaginatia trancerilor din lumea intreaga prin productiile si seturile lor debordante. Prin prezenta lor pe scena au ridicat stacheta celor mai faimoase cluburi de muzica electronica. De asemenea au dominat cele mai importante festivaluri de muzica electronica de pe planeta – EDC – Las Vegas, Tomorrowland, Global Gathering, Dance Valley, Stereosonic, WMC si Full On Ferry, acestea fiind doar cateva. In acelasi spirit, Aly & Fila continua traditia de a mixa pe cele mai celebre si respectabile scene.


Aly & Fila au mixat la mai toate evenimentele ASOT (organizate anual pentru a sarbatori aniversarea emisiunii radio A State Of Trance a lui Armin van Buuren). Fiti pe faza si nu ratati nici un set live semnat Aly & Fila si nu uitati de emisiunea radio saptamanala ‘Future Sounds of Egypt’ (FSOE) in continua ascensiune pe scena evolutiilor trance.


COSMIC GATE 


Cosmic Gate reprezinta unul dintre cele mai cunoscute nume de muzica trance si este format din Claus Terhoeven si Stefan Bossems. Pe 28 octombrie 2009 Dj Magazine anunta rezultatele Top 100 Dj; a fost anul in care Cosmic Gate s-au pozitionat pe locul 19 cu un salt de peste 43 de locuri fata de anul precedent.


Duo-ul Cosmic Gate s-a format in 1999, iar primul lor single a fost The Drums,urmat de Exploration of Space, Mental Atmosphere si Somewhere over the Rainbow si remixul la Somewhere over the Rainbow care foloseste sample-uri din filmul Vrajitorul din Oz. Odata cu lansarea single-ului Fire Wire in UK in anul 2001, duo-ul a devenit unul dintre act-urile preferate ale lumii intregi. Cosmic Gate au remixat track-uri care poarta semnatura unor artisti care nu mai au nevoie de nicio prezentare: Tiësto (Urban Train), Ferry Corsten (Punk), Blank & Jones (DFF), Israel Kamakawiwo'ole (Somewhere Over the Rainbow), Svenson & Gielen (Answer the Question) si Vanessa-Mae (White Bird). In ultimii ani sound-ul specific Cosmic Gate s-a dezvoltat si a evoluat de la hard trance la un stil la fel de energic. Odata cu aparitia celui de al treilea album Earth Mover,sound-ul Cosmic Gate adopta un stil mai progressive (trance). 


In 2015 au colaborat cu Armin van Buuren la piesa Embargo care a aparut pe albumul de studio al artistului,numit Embrace. 


Cosmic Gate au participat ca artisti la peste 1000 de evenimente cu o medie de peste 130 de evenimente pe an. Au evoluat in cluburi ca: Ministry of Sound, The Goverment si Privilege Ibiza. Au impartit pupitrul cu artisti ca Armin van Buuren, Ferry Corsten, W&W si Hardwell.


RUBEN DE RONDE


Invitatul special, o surpriza semnata TrancENDancE se numeste Ruben De Ronde. Stilul sau progressive, trance cu influente de chillout il recomanda ca fiind un artist aparte, el fiind  rezident la festivalurile Armada si al turului mondial A State Of Trance cu Armin van Buuren. 


Artisul olandez a remixat track-uri semnate la Aly&Fila, Cosmic Gate, Above&Beyond si multi altii. Highlight-ul anului 2015, pentru Ruben De Ronde este fara indoiala crearea imnului oficial pentru cel mai mare festival de muzica trance outdoor, Amesterdam’s Electronic Family Festival. Un nou album care va purta semnatura Ruben De Ronde va aparea in 2016!