tresurehunt - Bilete

Treasure hunt in Parcul Regele Mihai I  - Bilete

Detalii eveniment

Treasure hunt Herăstrăul cu povești

Herăstrăul cu povești este un joc de explorare în natură conceput pentru întreaga familie, de la cei mai mici (minim 5 ani) până la cei mai vârstnici. Acest treasure hunt prin parcul Regele Mihai I este un prilej excelent să te reîntâlnești cu basmele copilăriei, să redescoperi miturile importante ale literaturii noastre și să afli lucruri noi despre orașul în care trăiești, București.

Punctul de start: Piața Charles de Gaulle

Lungime traseu: aprox 2,5 km

Durată traseu: 1,5 ore

Program: traseul se poate face la orice ora aleasa de tine

Ai nevoie de: telefon mobil cu acces la internet

Cost: 42 ron/joc valabil pe un telefon

Cum se joacă?

Pe biletul achizionat vei gasi linkul pentru treasure hunt si codul tau unic de acces. Pentru a începe explorarea prin parc este suficient să ai în telefon acest bilet. Fiecare cod unic de acces este valabil pe un telefon, deci poti parcurge traseul singur sau alaturi de familie/prieteni invitati de tine.

Mergi la punctul de start, acceseaza linkul de pe bilet și introdu codul unic de acces. Pe ecranul telefonului îți vor apărea primele indicații din traseu și prima ghicitoare. La fiecare pas este nevoie să urmezi instrucțiunile pentru a găsi următorul punct din itinerariu și să răspunzi corect la o ghicitoare. Răspunsul corect îți va dezvălui povești interesante și istorii picante ale locului în care ai ajuns.

Aceste tururi tip treasure hunt au fost dezvoltate pentru a-ți permite să descoperi Bucureștiul într-un mod amuzant și sigur cu respectarea tuturor normelor de distanțare. Se desfășoară preponderent în aer liber, folosind doar telefonul mobil, iar asta înseamnă că nu intri în contact cu nimeni și îl poți începe la ce oră vrei tu. Este interesant atît pentru adulți, cât și pentru copii.