sinaia - Bilete

Treasure hunt in Sinaia  - Bilete

Detalii eveniment

Treasure hunt Sinaia regală

Vrei să descoperi cele mai cunoscute locuri de vizitat în Sinaia, dar și altele mai puțin știute? Atât cei care fac o excursie de o zi la Sinaia, cât și cei care se cazează acolo sunt interesați să cunoască mai bine frumoasa stațiune și să se bucure de aerul ei curat de munte.

Pentru toți am pregătit un joc de descoperire a orașului, un treasure hunt în Sinaia. Atracții turistice celebre, poteci cunoscute doar localnicilor și povești cu parfum de epocă te vor purta prin istorie și te vor ajuta să descoperi cum a devenit una dintre cele mai frumoase stațiuni montane din România.

Punctul de start: Gara din Sinaia

Punctul final: Castelul Știrbey, Sinaia

Lungime traseu: aprox 4 km, cu diferențe de nivel

Durată traseu: 3-4 ore

Ai nevoie de: Internet și telefon mobil

Program: Turul poate fi făcut în fiecare zi, de miercuri până duminică între orele 11:00- 17:00. Dacă îl parcurgi în afara acestor ore nu vei avea acces la toate locurile de pe traseu.

Tariful nu include intrările la obiectivele turistice din Sinaia

Cost: 55 ron/joc valabil pe un telefon (1-4 persoane)

Cum se joacă?

Pe biletul achizionat vei gasi linkul pentru treasure hunt si codul tau unic de acces. Pentru a începe explorarea prin Sinaia este suficient să ai în telefon acest bilet. Fiecare cod unic de acces este valabil pe un telefon, deci poti parcurge traseul singur sau alaturi de familie/prieteni invitati de tine.

Mergi la punctul de start, acceseaza linkul de pe bilet și introdu codul unic de acces. Pe ecranul telefonului îți vor apărea primele indicații din traseu și prima ghicitoare. La fiecare pas este nevoie să urmezi instrucțiunile pentru a găsi următorul punct din itinerariu și să răspunzi corect la o ghicitoare. Răspunsul corect îți va dezvălui povești interesante și istorii picante ale locului în care ai ajuns.

Acest tur tip treasure hunt a fost dezvoltat pentru a-ți permite să descoperi Sinaia într-un mod amuzant și sigur cu respectarea tuturor normelor de distanțare. Se desfășoară în aer liber, folosind doar telefonul mobil, iar asta înseamnă că nu intri în contact cu nimeni și îl poți începe la ce oră vrei tu. Este interesant atît pentru adulți, cât și pentru copii.