iubiri celebre - Bilete

Treasure hunt Predestinati

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Treasure hunt Predestinați. Iubiri celebre din București

“Predestinați. Iubiri celebre din București” este un treasure hunt destinat celor care vor să descopere bucăți uitate de istorie, cancanuri de demult și amoruri ce au influențat destinul României.

Rezolvă indiciile, descoperă unde te duce traseul și află ce iubiri celebre au fost uitate printre clădirile vechi pe lângă care trecem des fără să știm la ce frământări au fost martore. Cine a fost Mița Biciclista, cu ce prințesă a avut legături George Enescu și ce cuplu de legendă a dus la formarea Bucureștiului – toate acestea și multe altele le vei afla parcurgând acest traseu. Ai nevoie doar de telefonul mobil si chef de plimbare!

Punctul de start: Intersecție strada Frumoasă cu Calea Victoriei

Cum ajungi aici: metrou Piața Victoriei

Punct final: Podul Izvor

Lungime traseu: aprox 4 km

Durată traseu: 3 ore

Ai nevoie de: Internet și telefon mobil


Cost: 42 ron/joc valabil pe un telefon

Cum se joacă?

Pe biletul achizionat vei gasi linkul pentru treasure hunt si codul tau unic de acces. Pentru a începe explorarea prin parc este suficient să ai în telefon acest bilet. Fiecare cod unic de acces este valabil pe un telefon, deci poti parcurge traseul singur sau alaturi de familie/prieteni invitati de tine.

Mergi la punctul de start, acceseaza linkul de pe bilet și introdu codul unic de acces. Pe ecranul telefonului îți vor apărea primele indicații din traseu și prima ghicitoare. La fiecare pas este nevoie să urmezi instrucțiunile pentru a găsi următorul punct din itinerariu și să răspunzi corect la o ghicitoare. Răspunsul corect îți va dezvălui povești interesante și istorii picante ale locului în care ai ajuns.

Aceste tururi tip treasure hunt au fost dezvoltate pentru a-ți permite să descoperi Bucureștiul într-un mod amuzant și sigur cu respectarea tuturor normelor de distanțare. Se desfășoară preponderent în aer liber, folosind doar telefonul mobil, iar asta înseamnă că nu intri în contact cu nimeni și îl poți începe la ce oră vrei tu.