Tuborg Green Fest Peninsula  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Dragi vizitatori ai Tuborg Green Fest Peninsula 2011


• Cumpărarea abonamentului sau biletului de intrare, precum şi deţinerea unei invitaţii valabile, vă dă dreptul de a participa la Tuborg Green Fest Peninsula. Prin participarea la acest eveniment ai acceptat regulamentul intern şi eşti de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.


 


• Pentru evitarea oricăror neplăceri te rugăm să-ţi procuri biletul sau abonamentul numai de la distribuitorii autorizaţi. Abonamentele şi biletele conţin elemente de siguranţă şi vor fi controlate la intrarea pe teritoriul Festivalului. Falsificarea biletelor, abonamentelor sau brăţărilor constituie infracţiune. Împotriva persoanelor care vor comite infracţiunea de fals, uz de fals, înşelăciune sau alte fapte sau acte în acest scop, organizatorii vor depune plângere penală.


 


• Abonamentul este valabil începând cu 24 august 2011, ora 18, până pe 29 august 2011, ora 8. Biletul este valabil 24 de ore, începând cu ziua înscrisă, ora 8 (excepţie biletul pentru 25 august, care e valabil din 24 august ora 18, până pe 26 august, ora 8). La intrare biletele vor fi preschimbate în brăţări care trebuie purtate pe teritoriul festivalului. Brăţările vor fi controlate atât la intrare, cât şi la ieşire, precum şi pe întregul teritoriu al festivalului. Brăţările pierdute sau deteriorate nu pot fi înlocuite. BRĂŢĂRILE DETERIORATE SAU DISTRUSE NU SUNT VALABILE! Brăţările vor fi purtate obligatoriu şi exclusiv pe mână.


 


• Dacă valabilitatea brăţărilor cumpărate a expirat, dar vrei să mai rămâi la Tuborg Green Fest Peninsula, poţi procura un nou bilet la casele de bilete sau de la colegii noştri de la controlul intern. Având brăţări cu valabilitate expirată, nu mai ai voie să rămâi pe teritoriul festivalului.


• Introducerea următoarelor obiecte pe teritorul festivalului este strict interzisă:


 


-sticle


-tacâmuri contondente (briceag, cuţit – cu lamă mai lungă de 5 cm, foarfecă, şurubelniţă)


-orice fel de armă, armă albă sau obiecte care pot fi folosite ca arme albe


-orice obiect care poate aduce vătămare corporală


-orice fel de băuturi răcoritoare sau alcoolice – cu excepţia a 2L de apă


-orice fel de alimente (cu excepţia conservelor)


 


Obiectele enumerate mai sus pot fi depozitate la punctul de păstrare a valorilor, care se află la intrare. În caz contrar ele vor fi confiscate, iar pentru returnarea lor nu ne asumăm răspunderea.


 


• Te rugăm să ai grijă de natură! Deşeurile vor fi depozitate numai în locurile marcate în acest sens.


 


• Accesul autovehiculelor pe teritoriul festivalului este posibil numai pe bază de permis special eliberat de organizatori.


 


• Organizatorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru alte eventuale pagube produse.


 


• SCĂLDATUL ÎN RÂUL MUREŞ ESTE STRICT INTERZIS!


 


Persoanele care încalcă această regulă, iniţiază sau participă la evenimente care tulbură ordinea, vor fi imediat escortate de pe teritoriul festivalului, accesul lor va fi permanent interzis şi vor fi anunţate organele de ordine a statului în vederea cercetărilor împotriva lor.


 


• Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video. Persoanele care apar în  înregistrările realizate nu pot avea nicio pretenţie faţă de organizatori, producători sau utilizatori.


 


• Pe toată durata evenimentului înregistrările audio şi video pot fi realizate numai cu acordul expres al organizatorilor. Fotografierea este permisă.


 


Filmarea şi fotografierea concertelor cu scopul difuzării în presa scrisă, audio, online sau TV se va desfăşura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnaliştilor prin intermediul Biroului de Presă. Încălcarea acestor reguli poate expune instituţiile mass media la procese din partea organizatorilor şi/sau managementului artiştilor ale căror condiţii au fost încălcate.


 


• Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice.


 


• În unele zone ale festivalului se aplică regula: Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.


 


• Copii sub 14 ani pot să intre pe teritoriul festivalului numai însoţit de părinţi.


 


• Copii sub 12 ani au acces gratuit la festival. La cererea organizatorilor, însoţitorul are obligaţia să prezinte documente care atestă vârsta copilului.


 


• Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica programul.
Peninsula se face verde cu Tuborg: Tuborg Green Fest Peninsula


Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş se transformă anul acesta în Tuborg Green Fest Peninsula între 25 şi 28 august 2011.


Nu doar că locaţia de desfăşurare al celui mai mare festival din România nu se va schimba – malul Mureşului, lângă Complexul de Agrement Weekend – dar nici preţurile biletelor nu au fost majorate.


Artiştii care şi-au confirmat deja prezenţa la cea de a 9-a ediţie a festivalului „made in Transilvania” sunt Kasabian, Within Temptation, DJ-ii Borgore, Tiga şi Nick Warren, precum şi Subscribe şi R.O.A. Urmează multe alte surprize, atât în ceea ce priveşte concertele cât şi din partea sponsorilor cu care pornim la drum şi a ONG-urilor partenere!


Stay tuned! Urmăriţi www.peninsula.ro pentru ultimele noutăţi privind concertele şi programele non-muzicale de la Tuborg Green Fest Peninsula 2011!