Tuborg Green Fest powered by Rock the City  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii evenimentDesfăşurător Tuborg Green Fest powered by Rock The City

Prezenţa formaţiilor pe zile a fost stabilită, iar ordinea este următoarea:

Programul Tuborg GreenFest powered by Rock The City:


 


Vineri, 29 iunie:


Heaven Shall Burn     21:45 - 22:45


Celelalte Cuvinte        20:30 - 21:30


Timpuri Noi                19:00 - 20:00


Luna Amară               17:45 - 18:45


Old Green                  17.00 - 17:30


Porţile se deschid:      16:30


 


Sâmbătă, 30 iunie:


Machine Head                        21:30 - 23:00


Black Label Society   19:45 - 21:00


Soulfly                        18:15 - 19:15


Lacuna Coil                16:45 - 17:45


Saxon                         15:30 - 16:15


Sweet Savage             14:15 -15:00


Porţile se deschid:      13:30


 


Duminică, 1 iulie:


Guns N´Roses                        20:00 - 23:00


Evanescence               17:45 - 19:00


The Cult                     16:15 - 17:15


Within Temptation     14:45 - 15:45


Ugly Kid Joe              13:45 - 14:15             


Porţile se deschid:      13:00


 


Programul casei de bilete Eventim de la Romexpo incepe cu o ora si jumatate  inainte de deschiderea portilor.Reguli de acces la evenimentRock the City
, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică rock din România, se alătură anul acesta seriei de evenimente Tuborg Green Fest. Conceptul Tuborg Green Fest a generat unul dintre cele mai puternice spectacole internaţionale de muzică, aducând în ultimii ani trupe de prestigiu în faţa publicului din numeroase ţări europene. Alăturarea celor două concepte va garanta o experienţă unică tuturor participanţilor la concerte.

Tuborg Green Fest powered by Rock the City va avea loc la sfârşitul lui iunie şi se va întinde pe durata a trei zile, pline de rock şi metal de cea mai bună calitate. 15 trupe de calibru mondial, de diferite genuri, vor uca pe scena festivalului bucureştean.

În zilele de 29, 30 iunie şi 1 iulie 2012, la Romexpo, parcarea C, veţi avea multe concerte explozive la a patra ediţie a Tuborg Green Fest powered by Rock the City.


Pe lângă formaţiile deja anunţate, Guns N’Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe,, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage, Lostprophets şi Within Temptation, sub egida Tuborg Green Fest powered by Rock the City vă propunem şi alte nume importante de pe teritoriul rockului şi anume EVANESCENCE şi SOULFLY.


Aceste două grupuri confirmate la ediţia din acest an întregesc un line-up care va trezi interes din partea fanilor rockului, mai ales că Evanescence va concerta în premieră în România la acest festival.“Tuborg înseamna, prin definiţie, muzică de calitate şi o atitudine liberă. Iar Tuborg Green Fest este evenimentul unde acestea se întâlnesc, în faţa scenelor pe care vor urca unii dintre cei mai mari cântăreţi rock. Ajuns la a 4-a ediţie, festivalul a devenit deja o tradiţie, un moment aşteptat al anului. Ne dorim ca în fiecare an să ne autodepăşim, oferind fanilor muzicii de calitate experienţe memorabile!”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Preşedinte de Marketing, URBB.

Până în prezent, Tuborg Green Fest a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În 2010, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de până acum din România, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducând în faţa fanilor români nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.Tuborg GreenFest powered by the Rock The City
a pregatit un show senzational si prezinta line-up-ul din prima zi de festival. "Suntem extrem de incantati de cum se concretizeaza programul acestei editii de Tuborg GreenFest si asteptam cu nerabdare reactiile iubitorilor de muzica de calitate. Tuborg este partenerul de incredere al reprezentatiilor de muzica live, iar consumatorii s-au obisnuit deja ca orice eveniment marca Tuborg sa fie unul memorabil si plin de energie. Speram ca noutatile programului sa ne aduca din ce in ce mai multi participanti” a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte de Marketing, URBB.

Capul de afia al primei seri de festival este trupa germana HEAVEN SHALL BURN. Originar din Turingia, cvintetul s-a format in 1996 si a cunoscut succesul in anul 1998, odata cu lansarea EP-ului In Battle There Is No Law. Au urmat apoi albumele Asunder (2000), Whatever It May Take (2002), Antigone (2004), Deaf to Our Prayers (2006), care au transformat formatia intr-un adevarat fenomen. HEAVEN SHALL BURN a cucerit publicul din Germania si apoi din intreaga lume cu un stil muzical agresiv (trash metal, metalcore, deathcore si death metal) si versuri ce militeaza in special impotriva rasismului si a inechitatii sociale in general. Muzica trupei abordeaza inclusiv teme filosofice, in raport cu o serie de concepte si percepte laice.

In 2008, trupa a lansat albumul Iconoclast (Part 1: The Final Resistance), care i-a adus consacrarea definitiva la nivel mondial. A urmat un DVD, intitulat Bildersturm – Iconoclast II (The Visual Resistance), material ce dezvaluie incredibila energie a concertelor HEAVEN SHALL BURN, continand inregistrari de la concerte din Germania si Austria. Cel mai recent material de studio al trupei este Invictus (Iconoclast III), lansat in mai 2010 simultan in Germania si Statele Unite ale Americii.

CELELALTE CUVINTE, trupa-legenda a rock-ului romanesc se prezinta in fata publicului din intreaga tara la Tuborg GreenFest powered by Rock The City, dupa ce a umplut Sala Palatului, la concertul aniversar de 30 de ani. Cu o componenta stabila de peste doua decenii, CELELALTE CUVINTE reuseste sa se reinventeze permanent, in perfecta coerenta cu calitatea muzicala care a consacrat trupa.

Istoria trupei porneste in 1976 la Oradea, unde liceenii Marcel Breazu, Leontin Iovan si Calin Pop, au avut ideea formarii unui grup intitulat Sonic. Ulterior, numele trupei a fost schimbat, iar actul de nastere oficial al trupei este inregistrat in 1981, cand componentii erau deja pe bancile facultatii si au sustinut un concert la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara.

CELELALTE CUVINTE datoreaza o buna parte din succesul pe care l-au avut la inceput, actorului si realizatorului de emisiuni radio si TV Florian Pittis. Acesta i-a remarcat in 1984 si a introdus inregistrari ale trupei pe un material discografic realizat de casa Electrecord.

Opt albume mai tarziu, CELELALTE CUVINTE este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania, care si-a pastrat de-a lungul timpului atat componenta, cat si stilul. Anul trecut, formatia a sarbatorit trei decenii de activitate printr-un turneu national ce a culminat cu spectacolul desfasurat la Sala Palatului din Bucureti, la care au asistat peste 4.000 de fani.

TIMPURI NOI este o alta formatie fara de care istoria rock-ului romanesc ar avea cu mult mai putine pagini, invitata in prima seara a festivalului Tuborg GreenFest powered by Rock The City.

Avand la baza texte nonconformiste si energia debordanta a chitaristului Dan Iliescu, devenit simbolul trupei, TIMPURI NOI are fani din multe generaii. Din 1983, cand a debutat si pana astazi, trupa a trecut prin diverse avataruri, functionand chiar in afara legii in perioada regimului comunist, care a declarat versurile Timpuri Noi ca fiind subversive. Schimbarea de regim din 1989 aduce formatia in prim-plan, iar dupa lansarea albumului Timpuri Noi in 1992 si a materialului Unplugged (1994), formatia cunoaste un maxim de popularitate. Publicatiile vremii si majoritatea posturilor de radio creditau TIMPURI NOI ca fiind cea mai populara trupa din Romania la mijlocul anilor 90.

Dupa mai multe episoade zbuciumate, presarate cu despartiri, regrupari, TIMPURI NOI a strans randurile in jurul lui Dan Iliescu si a lansat chiar in luna mai a acestui an un nou album, intitulat Deschide-ti Mintea!, pe care il va promova si in cadrul festivalului.

Avand experienta scenelor mari, LUNA AMARA vine la Tuborg GrenFest dupa ce a impartit scena cu trupe ca Faith No More, Clawfinger, Incubus, Paradise Lost, Exploited, Apocalyptica, HIM, Alice In Chains sau Rammstein, in cadrul unor festivaluri de calibru precum Sziget Festival (Budapesta), Peninsula (Targu-Mures) sau Sonisphere (Bucuresti). La doisprezece ani de cariera, LUNA AMARA este una dintre cele mai iubite trupe rock din Romania.

Cel mai recent material de studio al trupei este Pietre in Alb lansat anul trecut. Albumul a fost primit cu entuziasm de public si apreciat de critici.

Seara va fi deschisa de OLDGREEN, o trupa tanara, infiintata in 2009. Formatia si-a demonstrat valoarea ajungand printre cele trei finaliste ale concursului organizat de Rock FM si D&D East Entertainment - Wanted: Demo and Live in 2011, la care au participat circa 100 de formatii. Miza concursului a fost una cu greutate: sansa unui debut-spectacol, in deschiderea uneia dintre cele mai bune trupe rock din lume, Bon Jovi.

Cei cinci muzicieni care compun trupa au la baza studii muzicale si vor sa demonstreze ca merita onoarea de a canta pe marea scena a Tuborg GreenFest powered by Rock The City, alaturi de invitati de marca din tara si strainatate.

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referinta ale rock-ului mondial in recitaluri extraordinare. Dupa ce a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest promite sa aduca in Romania in parteneriat cu Rock the City o atmosfera incendiara garantata de muzica live, experienta unica si Tuborg, berea cea mai implicata in muzica.

Guns N’Roses va veni pentru a doua oară în România, ocazie cu care repertoriul lor va include piese ce nu au fost cântate până acum live. Show-ul trupei lui Axl Rose se anunţă încă de pe acum unul de zile mari, iar cei care işi aduc aminte cu nostalgie de prima parte a anilor ‘90 vor avea parte de multe surprize.

Un alt nume mare prezent la Tuborg Green Fest powered by Rock the City este grupul american Machine Head, care va fi pentru prima oară în România. Deschizător de drumuri pe scena metalică la mijlocul anilor ‘90, Machine Head este considerată una dintre cele mai energice trupe live şi, în acelaşi timp, una dintre cele mai aşteptate apariţii pe scenele româneşti din ultimele aproape două decenii.


 


Celebrul grup american EVANESCENCE este un nume important în ultimul deceniu pe scena rock internaţională. Încă de la albumul de debut, Fallen, formaţia a dovedit că are un cuvânt de spus, iar primul lor produs s-a vândut în peste 17 milioane de exemplare, fiind placat cu 57 de albume de platină şi 6 albume de aur. Fallen a oferit trupei două trofee Grammy, dar şi alte şapte nominalizări. Anii 2000 au fost prolifici pentru EVANESCENCE, perioadă în care au fost editate doar trei produse (două de studio şi unul live), vândute în peste 24 de milioane de exemplare. Ultimul album a apărut în toamna anului trecut cu numele Evanescence, intrat în Billboard pe locul 1 secţiunile Rock Albums, Digital Albums, Alternative Albums şi the Hard Rock Albums.


 


SOULFLY este deja un nume cunoscut pe scena metalică mai ales pentru că el este condus perfect de către Max Cavalera, fostul lider al faimosului grup brazilian Sepultura.


Soulfly are până în prezent în palmares opt albume de studio, ultimul apărând pe 13 martie 2012 sub numele Enslaved.


Considerat unul dintre cele mai dinamice grupuri live, Soulfly va avea un cuvânt greu de spus la Tuborg Green Fest powered by Rock the City, ocazie cu care cei patru muzicieni vor prezenta, în premieră în România, în variantă live acest album aşteptat chiar şi de fanii Sepultura.Un nume care merită toată atenţia este şi Black Label Society, grup format la iniţiativa fostului chitarist din formaţia lui Ozzy Osbourne, Zakk Wylde. Este o altă premieră pentru România şi, în acelaşi timp, o ocazie de a vedea la lucru unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock.

Ugly Kid Joe este un nume care imediat este asociat cu “Everything About You” şi “Cat’s In The Cradle”, hituri care au încat în prima parte a anilor ‘90, iar publicul de sex feminin vor avea ocazia să-l vadă la lucru pe unul dintre sex simbol-urile muzicii rock, solistul vocal Whitfield Crane.

Grupul britanic SAXON este şi el un punct de atracţie al festivalului, cu cei reuniţi în jurul solistului Biff Byford, care au deja statutul de grup etalon în sfera heavy metal, iar apariţia la Tuborg Green Fest powered by Rock the City consemnează o altă premieră pentru în România.

Pe lângă aceste nume mari, vor mai fi prezente şi multe alte trupe de renume precum The Cult,  Within Temptation, Lots Prophet, Pentagram şi Sweet Savage.


Eventim recomandă achiziţionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim