Tuns si barbierit intr-o locatie de lux  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Tuns si barbierit intr-o locatie de lux si masaj premium


Ai asistat vreodata la o sesiune de tuns barbati? De regula, barbatii se reped in cea mai apropiata frizerie si majoritatea nu au prea multa inspiratie legata de tunsoarea pe care o doresc. Tot ce stiu, este ca vor sa nu piarda prea mult timp si sa aleaga o tunsoare care sa nu fie intretinuta cu greutate.Daca vrei sa il rasfeti, dar in acelasi timp si sa il trimiti intr-un centru profesionist de tuns barbati, care sa se ocupe de imaginea lui, iti propunem o experienta de tuns si barbierit pentru el, in care rasfatul va fi maxim (include si bauturi pentru a nu avea nicio plangere).


Apoi va merge la un masaj intr-un centru de lux, pentru a fi suficient de relaxat seara, astfel incat sa fii principala lui preocuparePartenerul nostru care se va ocupa de partea de ingrijire este Gentlemens Barbershop, un barbershop autentic (frizeria de altadata), in care muzica clasica si mainile fine ale frizerilor priceputi s-au imbinat in cel mai bun tratament de ingrijire pe care il poti experimenta in Bucuresti. Pana in acest moment, peste 5,000 de clienti multumiti au trecut pragul uneia dintre cele doua locatii ale partenerului nostru. Experienta de masaj este oferita de partenerul nostru Centrul Shakti, care ofera clientilor nostri stare completa de well-being, iar echipa lor de specialisti transmite in fiecare moment, prin fiecare gest sau recomandare, ca ceea ce propune Centrul Shakti este un stil de viata.


Shakti este un concept unic in cadrul caruia va oferim solutii pentru obtinerea starii de bine prin servicii precum masaje, terapii complementare, cursuri de yoga, pilates, bodyart etc dar și prin servicii clasice de infrumusetare.


 


Detaliile experientei  • Tunsoare complicata (schimbare de look, skin fade, undercut, pompadour, etc)

  • Spalat, masaj capilar

  • Tuns barba si contur cu foarfeca si masina

  • Styling

  • Locatie: Bucuresti, Gentlemen Barber

  • Experienta pentru o persoana

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni