Tuns si barbierit intr-o locatie de lux  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Tuns si barbierit intr-o locatie de lux pentru el si o cina gourmet romantica pentru amandoi


Vrei sa il rasfeti, dar in acelasi timp si sa il trimiti la un barber de lux, care sa se ocupe de imaginea lui? Iti propunem o experienta de tuns si barbierit pentru el, in care rasfatul va fi maxim (include si bauturi pentru a nu avea nicio plangere). Nu uita nici de tine intr-o experienta fenomenala intr-un restaurant de lux, unde veti avea o cina gourmet romanticaPartenerul nostru care se va ocupa de partea de ingrijire este Gentlemens Barbershop, un barbershop autentic (frizeria de altadata). In aceasta locatie muzica clasica si mainile fine ale frizerilor priceputi s-au imbinat in cel mai bun tratament de ingrijire pe care il poti experimenta in Bucuresti. Pana in acest moment, peste 5,000 de clienti multumiti au trecut pragul uneia dintre cele trei locatii ale partenerului nostru.


Experienta Gourmet


Experienta de cina gourmet este oferita de Fior de Poesia, un restaurant de renume in gastronomia bucuresteana. Restaurantul Poesia a fost creat pentru iubitorii de experiențe gastronomice, afisand un decor in stilul glamour mediteranean cu accente vintage–rustic si oferind un meniu rafinat și gustos, cu influențe ale bucătăriei italienești tradiționale. Echipa de bucătari testează și creează arome speciale, într-un meniu conturat cu multă pasiune, ce cuprinde un melanj delicious de ingrediente și condimente specific mediteraneene, de cea mai bună calitate.


Meniul Poesia adună peste 70 de preparate, preponderent pe bază de pește și fructe de mare, dar și carne, gătite proaspăt în fiecare zi. Printre rețetele vedetă gurmanzii pot alege: tartar de somon cu chives și brânză de capră; platou autentic antipasti salami Toscana; risotto cu creveți; Scoici Saint Jacques cu ciuperci de pădure, apio și sos Prosecco; cod negru de Alaska cu sos de lime, pe pat de piure vanilat sau Seabass de Chile cu mousse de mango și avocado, pe pat de fenicul. Turnedo Rossini sau ficat de gâscă pe pat de mere caramelizate, prune, sos de Cognac și portocale.


Detaliile experientei  • Tunsoare complicata (schimbare de look, skin fade, undercut, pompadour, etc)

  • Spalat, masaj capilar

  • Tuns barba si contur cu foarfeca si masina

  • Styling

  • Cina gourmet pentru 2 persoane la un restaurant de lux

  • Locatie: Bucuresti, Gentlemens Barbershop, Fior di Poesia

  • Experienta pentru o persoana (barber) si 2 persoane (cina romantica)

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni